Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Knattegympan PF 15/16!
2018-01-13 15:44


Vi som leder gympan heter Lena Gustafsson, Frieda Möller, Terése Forsberg och Anna Rydin. Vi kommer köra gympan under vårterminen med uppehåll vid lov. Ni kan själva se kalendern på SFK:s hemsida under fliken Våra lag, Knattegympa PF 15/16.


Medlemsavgiften är 300 för enskild medlem och 500 för familj. Ni kommer få faktura under våren. Vi tar också ut en avgift för frukt etc på 100 kr. Dessa swishas till Lena Gustafsson på 073-2228686 MÄRK MED BARNETS NAMN eller lämnas kontant till någon av oss ledare vid start.


På knattegympans flik på SFK:s hemsida kommer vi lägga upp information och bilder från gympan. Vill ni inte att ert barn ska fotograferas och läggas upp på SFK:S hemsida så måste detta meddelas snarast till någon av oss ledare.


Tänk på att endast fotografera era egna barn! Det är mycket viktigt att ingen fotograferar något annat barn eller vuxen (vi ledare går bra) och lägger upp på sociala medier utan att ha frågat vederbörande först.


Ni kommer också ingå i en smsgrupp där både vi och ni som föräldrar kan skicka information som behöver nå ut till alla.


Efter varje gympatillfälle kommer barnen få en frukt. Är det någon som är allergisk mot något får ni som föräldrar ansvara för att barnet får något annat alt. meddela oss ledare.


För att barnen inte ska halka under gympan är det bra om de har på sig halksockor/ mockasiner. I 2:a hand barfota. Vi vill inte att de har skor då det är lätt att trampa på någon etc.


Gympan kommer i huvudsak bestå av uppvärmning, lek, hinderbana och nedvarvning. Barnen kommer behöva stöttning av er föräldrar under gympan vilket innebär att ni följer och stöttar ert barn under hela gympapasset och särskilt då under hinderbanan. Med tiden kanske det räcker för en del barn att ni tittar på och följer dom från åskådarplats som publik under uppvärmning, lek etc och sedan stöttar genom att stå vid någon station alt följa ert barn under hinderbanan. För några kanske ni måste finnas tillhands och stötta på närmare håll under hela terminen. Vi vill att ev syskon sitter kvar på åskådarplats eller om de följer med er ur i hallen inte nyttjar hinderbanan även om ni är med och stöttar ert deltagande barn.


Efter gympans slut hjälps ledare, föräldrar och barn åt att plocka bort banan efter gympan så att alla kommer hem fortare .
Vi ser fram emot en trevlig gympa tillsammans!


Hälsningar Lena, Terése, Frieda och Anna!
 
Huvudsponsor
Guld Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Klubbsponsorer
Sparplan Konstgräs Finansiell Projektsponsor