Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till F04-05!
Vinst på Sjövallen 19/5 - 2019
Ett härligt gäng tjejer som gärna blir fler 😀 Kom gärna och testa att träna med oss! Vi har även plats för tre stycken 03or 😉
Avslutning !!
2019-09-15 09:05
Sista seriematchen avslutas mot HAIF som i första halvlek i stort spelar ut oss, vi är på tok för långt ifrån i markeringarna och blir för mycket bolltittare men ändå bara 2-0 i halvlek så hoppet fanns. Vi snackar om problemet i paus och andra halvlek ligger flickorna bra mycket tätare vilket gör att vi kan skapa ett bättre tryck, tyvärr åker vi på ett offsidemål 3-0 innan Karolina gör 3-1 och flickorna får mer kraft och skapar ett flertal chanser men det vill sig inte riktigt idag utan det är HAIF som har flytet tyvärr.
Det goa med dessa flickor är att dom ALDRIG ger upp även då det går halvdåligt så kommer dom alltid tillbaks och ger sitt yttersta !!!
Flickorna har gjort ett fantastiskt bra år, dem har vunnit mot alla lagen i serien och slutar som 2:a i tabellen, vi har också 2 målskyttar som ligger i topp i skytteligan med 15 mål vardera Karolina och Emma R (inte klart ännu)
V har även haft 6 av flickorna som fått speltid i damlaget och har gjort det med bravur !!

Tack flickor för all underhållning (även om jag grymtat ibland ;-)) denna utomhussäsong !!

Nando/Stefan

Oavgjort !
2019-08-25 21:54
Idag möter vi Valla i en bortamatch, hemma vann vi med solklara 10-1 men bara därför skall man inte tro att det är bara att gå ut så trillar bollarna in och jag tror inte att vi underskattade dom alls. Det börjar bra och redan efter 5 min gör Emma R 0-1 och efter 13 min lobbar Ellen snyggt in 0-2 efter nickpass från Shirin.
 Detta ser ju ut att rulla på men vi får inte riktigt till det spel som jag vet att flickorna kan. Och i 15e o 24e min står det helt plötsligt 2-2 varav det ena vart lite turligt, men Emma R replikerar snabbt och bombar in 2-3 i min 26.
 Vi har lite problem då Emma S inte kan göra sitt yttersta (Ont lår) Shirin mår inte så bra och Julia är inte helt frisk men trots det gör dom sitt bästa. En liten förklaring till att vi inte får igång nått riktigt bra samspel men ljusglimtar fanns såklart.Första halvlek slutar 2-3 till oss !!

Ser ungefär lika dant ut i andra halvlek men vi har fler chanser än Valla. Synd men ganska rättvist om man ser till matchen så lyckas Valla komma igenom vårt försvar i sista minuterna och göra 3-3.
Till matchens spelare idag utser vi Emma R 

Nu får vi försöka trimma till samspelet till sista matchen mot HAIF den 13/9 och hoppas alla är friska och kan spela !!

Gött kämpat flickor !!

Nando/Stefan

Gersigaldrig !!
2019-08-21 22:37
Kvällsmatch mot Orust ! Sist förlorade vi snöpligt i sista sekunden i en 9-manna match !
Första halvlek är det inte mycket som fungerar och har vi också 12 spelare emot oss blir det ju inte lättare. Orust gör 0-1 och efter ett flertal små chanser gör Karolina 1-1 men vi har problem med typ allt och snart gör Orust 1-2 på en misstänkt offside. Vi pratar i pausen om mer rörelse och att hitta varandra bättre.
Börjar andra halvlek som ett nytt lag och passningarna börjar hitta rätt adress och rörelsen och mötena fungerar mycket bättre, långa stunder trycker vi ner Orust men skotten går ofta rakt på målvakten plus ett skott i stolpen och längs linjen till målis och ett skott i ribban. Flickorna trummar på och till slut lönar det sig och Karolina gör sitt andra mål till 2-2. Dessa tjejer ger sig aldrig och på ett inlägg eller om det var en hörna kommer 3-2 efter en nickskarv till Ellen som trycker in bollen. Orust kommer i några ströanfall som hela tiden är farliga för dom är snabba men det starka försvaret och Felicia håller rent till slutsignalen. Ett till slut helt rättvist resultat enligt mig !
Till matchens spelare utser vi Nonka !!

Det är gött när man säger vad dom behöver göra så gör dom det !! 
Viljeseger idag flickor !!

Nando/Stefan
Cupsegrare !!
2019-08-18 21:23
Oooops Rössö vann Färgelanda Cup har dom blivit så bra sen sist, svaret syns i slutet av texten !
När vi möttes i våras vann vi med 5-3 ganska så säkert. Idag spel på konstgräs som egentligen inte är flickornas favoritunderlag. Det börjar bra, redan efter 8 min gör Karolina 1-0 men det tar bara några minuter innan Rössö gör 1-1 trots en första fin räddning av Felicia. 2-1 kommer efter en underbar vrickning av Emma R som frispelar Adina i min 27. Karolina spär på ledningen i 32a min 3-1. Spelet är ibland riktigt bra, försöken till skarvningar är goa att se även om dom inte alltid går hem. 
Om det var ok i första så blir det ännu bättre tryck i andra halvan i långa stunder trycker flickorna ner Rössö i deras straffområde och även om dom får till några anfall blir det inte direkt farligt. Till slut lönar sig löpningarna i67e gör Emma R 4-1 och i 74e kommer 5-1 av Karolina och avslutas av Emma R med snygg rundning av målvakten slutresultat 6-1. 
Det är godis för ögonen när Karolina gör en tunnel,Emmas vrickning, när snett innåt bakåt passningarna sitter, när väggspelet och direktpassningarna hittar rätt adress och som vanligt har vi ett mycket stabilt försvar där vi idag har hjälp från en jätteduktig Emma S.

Tack för några nervösa minuter och underhållningen flickor !!

Nando/Stefan
Revansch
2019-08-13 22:56
Första seriematchen efter sommaruppehållet mot Vallens IF som vi i seriestarten förlorade med 1-6 men då var förutsättningarna inte så bra då vi var få. Bra mycket bättre idag trots att vi i första halvlek inte riktigt får till nått bra spel tar vi ledningen med 1-0 i 21a minuten av Karolina. Det är mycket flipperspel men det gäller båda lagen. Vallen skapar inte några jättefarliga anfall då försvaret spelar stabilt. Flickorna skärper till sig i andra halvlek då spelet och passningarna sitter bättre men det är som i många andra matcher att det blir för stor lucka mellan försvar och mittfält. I 47e minuten gör Emma R 2-0 men efter 2 hörnor gör Vallen i 53e och 56e 2-1 och 2-2 och det blir lite panik i laget, men strax efter i 57e trycker Emma R in 3-2 och flickorna kan lugna ner sig och ta tag i matchen igen och spiken i kistan kommer i 75e minuten av Karolina 4-2 som blir slutresultat !!
Det vi behöver träna på är att våga ta bollen i luften med både bröst och huvud för det är ofta därför det blir så farliga hörnor.
Det är nog bara jag som är kritisk då jag vet att dom kan bättre och kan slå alla lagen i denna serien för så bra är dom. 
Matchens spelare utser vi idag till Johanna !
Gött jobbat flickor !!!

Stefan/Nando
Spelade matcher
Fre 13/9 19:00
5 - 1  
Sön 25/8 16:00
3 - 3  
Ons 21/8 19:00
3 - 2  
Sön 18/8 13:00
1 - 6  
Mån 12/8 19:00
4 - 2  
Tor 6/6 12:00
2 - 1  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Svarteborgs FK, 21/01 19:07 
Svarteborgs FK, 08/01 11:59 
Svarteborgs FK, 04/12 09:23 
Svarteborgs FK, 19/11 20:15 
Svarteborgs FK, 26/10 16:39 
Svarteborgs FK, 21/10 21:41 
 
Huvudsponsor
Guld Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Klubbsponsorer
Sparplan Konstgräs Finansiell Projektsponsor