Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till F04-05!
Så här glada blir vi efter en vinst mot Grebbestad 15:e april!
Ett härligt gäng tjejer som gärna blir fler 😀 Kom gärna och testa att träna med oss!
Grymt sa ......
2018-09-14 22:07
Alltså, vi hade ett litet snack i onsdags om några små ändringar i spelet, men jag hade inte förväntat mig att ALLA tog till sig det !! Tydligen var det så för både jag och Nando bara tittade på varandra och skakade på huvudet av häpnad !! Första perioden var det bästa flickorna nånsin gjort alltså riktigt riktigt bra, lite sämre i andra för att sen tagga till och göra en bra sistaperiod. Om vi skulle jämföra med hur det såg ut för ett år sedan så har spelet höjt sig minst 10 snäpp, fighter-hjärtat har dom alltid haft.
Vinst mot Sotenäs =Kungshamn med 7-3 som skall vara ett av topplagen gör gott för självförtroendet !!
Gott oxå att vi har en målvakt som bara blir bättre o bättre ( Nando har stor del i det ) 
Målskyttar idag Karolina 4 och Emma R 3. Det var oxå några skott där stolpar o ribba var i vägen !

Stefan//Nando
Sen seger !
2018-09-10 21:54
För tredje gången i år möter vi Bullaren och alla har slutat med vinst men idag var det den svåraste matchen ! Tycker nog att vi har det bästa spelet matchen igenom men har lite svårt att komma till avslut. På kanterna ser det helt lysande ut men vi behöver komma upp mer på mitten ! Trots att jag inte är helt nöjd så har flickornas utveckling i år varit helt otrolig stor. (Glömmer ibland att de bara är 13-14 år.) Idag vinner vi matchen med 4-3 och segermålet kommer när det bara är 3 min kvar. Målskyttar idag är Karolina 3 och ett säkert straffmål av Emma G. 

Gött med peppning av Nando ! Kakan hojade oxå en stund men tystnade !!
Härligt med föräldrar som hjälper till på olika sätt !

// Stefan
Publikmatch
2018-09-01 17:15
Detta laget blir sakta men säkert bara bättre o bättre !! Det är så rackarns kul att se när dom spelar så bra till varandra prexis som ett lag skall göra. Och när det inte går vägen så kämpar dom sig tillbaka hela tiden. Även när några får spela på ovana platser pga skador så funkar det oxå. Självförtroendet får oxå en sjuss framåt när dom märker att det går att slå vilket lag som helst. Att spela 1-1 mot serieledarna HAIF är inte fy skam och det fanns flera tillfällen att göra fler mål. Målgörare idag var Emma R framspelad av Karolina. 
Publiken tyckte det var en spännande och jättebra match att se på !!
Grymt bra jobb idag flickor...tummen upp !!
// Stefan

Undavallen
2018-08-26 23:02
Idag tror jag att känslan av spela fotboll inte riktigt ville infinna sig och det är inget konstigt med det när alla är ledsna över att en kämpe,kompis med mera är tvingad att flytta till en annan stad. För en gångs skull gjorde de sin bästa första period och trots att sen inte mycket stämde med spelet (Ljuspunkter fanns) så var det ändå en jämn match. Returen mot HAIF nästa lördag är jag säker på att flickorna släpper loss ilskan och surrar som bålgetingar runt motståndarna och spelar som ett lag för varandra igen. Vi avslutade kvällen med ett besök på "donken" o mumsade burgers och ett långt men välbehövligt kramkalas.

Tack till goa föräldrar som ställer upp !!

Stefan
Bullarn borta 16/8
2018-08-16 22:55
Har väl egentligen inte mycket att säga om dagens match mot Bullaren mer än att flickorna gjorde det förbenat bra ! De gjorde så mycket rätt idag och lät bollen göra mer jobb. Så mycket roligare att spela när man kan passa sig framåt istället för att springa som en tok och förlora bollen. 3-0 efter 8 min i första perioden efter 2 mål av Karolina och 1 av Emma R, Karolina gör sitt tredje mål i sista perioden och matchen slutar 4-0. Flickorna har fortfarande lite för bråttom ibland att få iväg bollen istället för att göra ett säkert pass, det handlar mest om självförtroende och att våga. Det kommer så småningom !

Gött jobb idag flickor !!!

Stefan/Nando
Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 14/9 18:30
3 - 7  
Mån 10/9 18:30
4 - 3  
Lör 1/9 14:00
1 - 1  
Sön 26/8 17:00
2 - 0  
Tor 16/8 19:00
0 - 4  
Ons 8/8 18:00
0 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsor
Guld Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Lagsponsorer
Klubbsponsorer
Sparplan Konstgräs Finansiell Projektsponsor