Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till F04-05!
Vinst på Sjövallen 19/5 - 2019
Ett härligt gäng tjejer som gärna blir fler 😀 Kom gärna och testa att träna med oss! Vi har även plats för tre stycken 03or 😉
Gersigaldrig !!
2019-08-21 22:37
Kvällsmatch mot Orust ! Sist förlorade vi snöpligt i sista sekunden i en 9-manna match !
Första halvlek är det inte mycket som fungerar och har vi också 12 spelare emot oss blir det ju inte lättare. Orust gör 0-1 och efter ett flertal små chanser gör Karolina 1-1 men vi har problem med typ allt och snart gör Orust 1-2 på en misstänkt offside. Vi pratar i pausen om mer rörelse och att hitta varandra bättre.
Börjar andra halvlek som ett nytt lag och passningarna börjar hitta rätt adress och rörelsen och mötena fungerar mycket bättre, långa stunder trycker vi ner Orust men skotten går ofta rakt på målvakten plus ett skott i stolpen och längs linjen till målis och ett skott i ribban. Flickorna trummar på och till slut lönar det sig och Karolina gör sitt andra mål till 2-2. Dessa tjejer ger sig aldrig och på ett inlägg eller om det var en hörna kommer 3-2 efter en nickskarv till Ellen som trycker in bollen. Orust kommer i några ströanfall som hela tiden är farliga för dom är snabba men det starka försvaret och Felicia håller rent till slutsignalen. Ett till slut helt rättvist resultat enligt mig !
Till matchens spelare utser vi Nonka !!

Det är gött när man säger vad dom behöver göra så gör dom det !! 
Viljeseger idag flickor !!

Nando/Stefan
Cupsegrare !!
2019-08-18 21:23
Oooops Rössö vann Färgelanda Cup har dom blivit så bra sen sist, svaret syns i slutet av texten !
När vi möttes i våras vann vi med 5-3 ganska så säkert. Idag spel på konstgräs som egentligen inte är flickornas favoritunderlag. Det börjar bra, redan efter 8 min gör Karolina 1-0 men det tar bara några minuter innan Rössö gör 1-1 trots en första fin räddning av Felicia. 2-1 kommer efter en underbar vrickning av Emma R som frispelar Adina i min 27. Karolina spär på ledningen i 32a min 3-1. Spelet är ibland riktigt bra, försöken till skarvningar är goa att se även om dom inte alltid går hem. 
Om det var ok i första så blir det ännu bättre tryck i andra halvan i långa stunder trycker flickorna ner Rössö i deras straffområde och även om dom får till några anfall blir det inte direkt farligt. Till slut lönar sig löpningarna i67e gör Emma R 4-1 och i 74e kommer 5-1 av Karolina och avslutas av Emma R med snygg rundning av målvakten slutresultat 6-1. 
Det är godis för ögonen när Karolina gör en tunnel,Emmas vrickning, när snett innåt bakåt passningarna sitter, när väggspelet och direktpassningarna hittar rätt adress och som vanligt har vi ett mycket stabilt försvar där vi idag har hjälp från en jätteduktig Emma S.

Tack för några nervösa minuter och underhållningen flickor !!

Nando/Stefan
Revansch
2019-08-13 22:56
Första seriematchen efter sommaruppehållet mot Vallens IF som vi i seriestarten förlorade med 1-6 men då var förutsättningarna inte så bra då vi var få. Bra mycket bättre idag trots att vi i första halvlek inte riktigt får till nått bra spel tar vi ledningen med 1-0 i 21a minuten av Karolina. Det är mycket flipperspel men det gäller båda lagen. Vallen skapar inte några jättefarliga anfall då försvaret spelar stabilt. Flickorna skärper till sig i andra halvlek då spelet och passningarna sitter bättre men det är som i många andra matcher att det blir för stor lucka mellan försvar och mittfält. I 47e minuten gör Emma R 2-0 men efter 2 hörnor gör Vallen i 53e och 56e 2-1 och 2-2 och det blir lite panik i laget, men strax efter i 57e trycker Emma R in 3-2 och flickorna kan lugna ner sig och ta tag i matchen igen och spiken i kistan kommer i 75e minuten av Karolina 4-2 som blir slutresultat !!
Det vi behöver träna på är att våga ta bollen i luften med både bröst och huvud för det är ofta därför det blir så farliga hörnor.
Det är nog bara jag som är kritisk då jag vet att dom kan bättre och kan slå alla lagen i denna serien för så bra är dom. 
Matchens spelare utser vi idag till Johanna !
Gött jobbat flickor !!!

Stefan/Nando
Laxacupen
2019-07-30 15:05
Torsdag 25/7 Anländer vi till Östergårdskolan för att lasta in alla saker i vårt klassrum där vi skall sova några nätter, tyvärr händer det sånt som man inte räknar med då en av bilarna brinner upp men som väl är så är det bara bilen och dom hinner ändå ner till första matchen.
Match kl 11.00 mot Ljungby på kärlekens ip där vi dominerar med bra spel och vinner med 3-1, målskyttar Ellen,Karin och Karolina.
Nästa match kl 15.00 plan 2 mot BK Tinnis där benen tycks ha blivit väldigt trötta och vi hinner inte riktigt med och får inte till så mycket spel i första perioden bra mycket bättre i andra men förlust med 3-0. 
Vi avslutar dagen med middag och Buss till Tylöstrand för bad o glass mm.

Fredag 26/7 Match kl 10.00 Mot Lörby IF Mycket bra spel matchen igenom och vi leder med 2-1 ända till slutet av matchen då dom lyckas med en turträff på en hörna få 2-2. Nu är vi piskade att slå ledarlaget för att komma till A-slutspel.Målskyttar (tror jag) Karolina o Emma R
Match 16.00 mot Lindö FF. Inga trötta ben och dom gör sin bästa match när det gäller, det mesta av spelet fungerar och man kan bara njuta tror det var 0-0 i första trots chanser men i andra släpper det och dom smäller in fyra bollar vinst med 4-0 och i och med det blir gruppsegrarare, målskyttar Karin, Karolina och Emma R 2. Kvällen avslutas med Disco för dom flesta men är tillbaks ganska tidigt iaf.

Lördag 27/7 Idag har vi tre matcher så det blev en tuff dag.
10.00 Möter vi Halmstads BK. Vi tycker flickorna spelar bra och har flertalet chanser att göra mål men bolluslingen vill bara inte in istället gör Halmstad både 1-0 och 2-0 men sett till spel o chanser kunde dem lika gärna vunnit matchen
13.00 Vi möter Svärtinge SK. En jämn match som slutar 0-0 men åter igen har vi flertalet chanser att vinna även denna match men flytet vi hade igår är som bortblåst.
16.00 Match på kärlekens ip mot Rävåsens IK. Onda fötter, halvskadade som inte kan göra sitt bästa så har vi inte så mycket att sätta emot ett lag som är mycket bra så förlusten blev ganska stor !!
Vi avslutar kvällen med en låååång promenix till centrum och mumsar i oss glassbös mm. Trots en dålig dag resultatmässigt så är det ändå ett gäng glada flickor som vandrar hem sjungandes.

Söndag28/7 Bara en match idag och den måste vi vinna med 11 mål för att ha chansen att komma på prisplats vilket med alla skador o trötta flickor är en omöjlig uppgift.
13.00 Match mot Lindö som vi slog i grundserien med 4-0 men det spelet vi hade då gick inte idag plus att vi fick byta målvakt, som var jätteduktig (Stina ) Karin o Emma G som inte kan göra sitt bästa så blev det förlust med 3-0.
Vi tycker ändå i det stora hela att flickorna gör en helt lysande turnering, bara att ta sig till A-slutspel och dessutom vinna gruppen är en stor bedrift.

Vi måste oxå tacka alla föräldrar som är med och hjälper till att supporta,heja o stötta laget. En STOR hjälp för oss !!

Gött mos // Stefan Nando


LAXACUPEN
2019-07-22 09:00
Hej!
Ni är ju nu rutinerade cupdeltagare men jag lägger här upp en packlista och lite matnyttigt inför cupen.
Ni samlas på torsdagen kl 9:15 vid Östergårdsskolan där ni ska bo. Det är en ca 13 min promenad sedan till Halmstad Arena där matcherna spelas. Frukost äts på Östergårdskolan medan lunch och middag äts på Klaraskolan som ligger bredvid Halmstads Arena. Det är fyra stycken gruppspelsmatcher, två på torsdagen och två på fredagen. Första matchen är kl 11 på torsdagen och efter den äter ni lunch. Nästa match är kl 14 så troligen hänger ni kvar på Halmstad Arena. Efter den matchen går ni tillbaka till Östergårdsskolan för bäddning och dusch mm. Middagen serveras sedan kl 17-20. Alla måltider äts gemensamt med laget! Vill man ta sig ut och utforska Halmstad eller ta sig till en badstrand görs detta i grupp och i samråd med era ledare Stefan och Nando!
Nu taggar vi för en härlig vecka!
/Anna
Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 21/8 19:00
3 - 2  
Sön 18/8 13:00
1 - 6  
Mån 12/8 19:00
4 - 2  
Tor 6/6 12:00
2 - 1  
Mån 3/6 18:30
2 - 3  
Sön 19/5 16:00
10 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Svarteborgs FK, 20/08 20:30 
Svarteborgs FK, 17/08 10:27 
Svarteborgs FK, 09/08 13:11 
Svarteborgs FK, 26/06 12:45 
Svarteborgs FK, 28/05 11:53 
 
Huvudsponsor
Guld Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Klubbsponsorer
Sparplan Konstgräs Finansiell Projektsponsor