Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Knattegympa PF15/16
Välkommen till vår hemsida! Vi startade 16:e januari 2018 upp barngympa för barn födda 2015 och 2016. Barnet ska vara 2 år fyllda. Vi är i Dingle idrottshall på tisdagar kl 17:30-18:30. Just nu är det sommaruppehåll men vi startar igen tisdagen den 4:e september. 

Ett gymnastikpass börjar med uppvärmning till musik med efterföljande lek. Därefter får barnen utforska en redskapsbana tillsammans med er föräldrar. Vi avslutar kanske med en lek till och sedan avslappning och fruktstund. På fötterna har ditt barn mockasiner, antihalkstrumpor eller är barfota.

Vid intresse att få en plats i vår grupp så får ni skicka ett mail med barnets namn, personnummer och telefonnummer så uppsätts ni på vår kölista.

Vänliga hälsningar
Anna, Lena, Terése & Frieda
Våravslutning!
2018-04-24 21:03
Nu har vi gympat klart för denna terminen! 12 stycken roliga gympatimmar har vi hunnit med i år. När det inte ville sluta regna så fick vi ta även sista gången inomhus men vem vet vi kanske tar något soligt hösttillfälle på Skogsvallen.
Efter en kortare uppvärmning fick barnen busa runt på en hinderbana. Vi bekantade oss med leken "Vad är klockan farbror Lejon?". Sedan fick barnen medalj och applåder innan de fick fiska upp en påse i fiskdammen. Där gömde sig ballonger, såpbubblor och partyvisselpipor. En piggelinglass och ett äpple får det ju såklart också vara.
Vi ledare tackar så mycket för denna våren! Det är väldigt roligt att få träffa Er och Era härliga barn!
Vi ses i höst! Tisdagen den 4:e september kör vi igång!
/Ledarna 

(Lite fler bilder i Bildgalleriet)
Premiär för knattegruppen 😀
2018-01-16 19:59
Nu var vi igång! Så roligt att träffa alla barnen! Efter en samling med många ivriga barn blev vi varma och svettiga till bl.a Honkytonk och Hoppasången. Vi fortsatte med leken "Kom alla min barn" och sedan ägnade vi resten av tiden till redskapsbanan. Jättebra jobbat alla barn och föräldrar och snabbt och smidigt plockade vi tillsammans bort alla redskap! Lite avslappning och en stor banan och så var det slut för denna gång. Hoppas vi ses nästa vecka!
/Ledarna 

(Lite bilder läggs under fliken Bildgalleri)
Välkommen till Knattegympan PF 15/16!
2018-01-13 15:44


Vi som leder gympan heter Lena Gustafsson, Frieda Möller, Terése Forsberg och Anna Rydin. Vi kommer köra gympan under vårterminen med uppehåll vid lov. Ni kan själva se kalendern på SFK:s hemsida under fliken Våra lag, Knattegympa PF 15/16.


Medlemsavgiften är 300 för enskild medlem och 500 för familj. Ni kommer få faktura under våren. Vi tar också ut en avgift för frukt etc på 100 kr. Dessa swishas till Lena Gustafsson på 073-2228686 MÄRK MED BARNETS NAMN eller lämnas kontant till någon av oss ledare vid start.


På knattegympans flik på SFK:s hemsida kommer vi lägga upp information och bilder från gympan. Vill ni inte att ert barn ska fotograferas och läggas upp på SFK:S hemsida så måste detta meddelas snarast till någon av oss ledare.


Tänk på att endast fotografera era egna barn! Det är mycket viktigt att ingen fotograferar något annat barn eller vuxen (vi ledare går bra) och lägger upp på sociala medier utan att ha frågat vederbörande först.


Ni kommer också ingå i en smsgrupp där både vi och ni som föräldrar kan skicka information som behöver nå ut till alla.


Efter varje gympatillfälle kommer barnen få en frukt. Är det någon som är allergisk mot något får ni som föräldrar ansvara för att barnet får något annat alt. meddela oss ledare.


För att barnen inte ska halka under gympan är det bra om de har på sig halksockor/ mockasiner. I 2:a hand barfota. Vi vill inte att de har skor då det är lätt att trampa på någon etc.


Gympan kommer i huvudsak bestå av uppvärmning, lek, hinderbana och nedvarvning. Barnen kommer behöva stöttning av er föräldrar under gympan vilket innebär att ni följer och stöttar ert barn under hela gympapasset och särskilt då under hinderbanan. Med tiden kanske det räcker för en del barn att ni tittar på och följer dom från åskådarplats som publik under uppvärmning, lek etc och sedan stöttar genom att stå vid någon station alt följa ert barn under hinderbanan. För några kanske ni måste finnas tillhands och stötta på närmare håll under hela terminen. Vi vill att ev syskon sitter kvar på åskådarplats eller om de följer med er ur i hallen inte nyttjar hinderbanan även om ni är med och stöttar ert deltagande barn.


Efter gympans slut hjälps ledare, föräldrar och barn åt att plocka bort banan efter gympan så att alla kommer hem fortare .
Vi ser fram emot en trevlig gympa tillsammans!


Hälsningar Lena, Terése, Frieda och Anna!
Gympastart 16/1
2018-01-06 22:22
Nu börjar det närma sig!
Kl 17:30 tisdagen den 16:e jan är ni välkomna på Knattegympa i Dingle idrottshall! Ha antihalksockar eller mockasiner på barnens fötter och kanske en vattenflaska med. 
100 kr i terminsavgift betalas på plats kontant eller swish. Den pengen använder vi till frukt och lite material till gympan. Medlemsavgiften i SFK mailas ut på faktura frampå. Det är 300 kr i enskild medlemsavgift eller 500 kr för familjemedlemsskap, detta är årsavgift och gäller hela 2018.
Vi ses!
/Anna 
 
Huvudsponsor
Guld Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Lagsponsorer
Klubbsponsorer
Sparplan Konstgräs Finansiell Projektsponsor