Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till P06-09!
Så här glada blir vi när vi vunnit seriestartsmatchen mot Stala IF 29:e april 2018!
Vi är ett fotbollstokigt gäng som älskar att spela fotboll och umgås! Vi vill ha fler kompisar så kom gärna och prova spela med oss!
Spännande lokalderby mot MIF på Skogsvallen
2018-09-01 20:21
Spännande och lite pirrigt att möta kompisarna från Munkedal. Förra mötet var jämnt men slutade tillslut med förlust. Nio taggade killar idag så skönt med två avbytare. Det blev en spännande match och killarna spelade väldigt bra och hade bra krafter. Det hela slutade med jubel och vinnargester där de försökte glida på knäna vilket väl gick sådär 😉 4-2 till Svarteborg efter många fina mål.
Nu väntar Grohed/LSK nästa söndag!
/Anna
Målrikt och spännande mot Ödsmål
2018-08-19 18:41
Efter tunga matcher mot 07-or i Färgelanda var det nog skönt att spela mot jämnåriga igen. En spännande fartfylld match i Ödsmål där passningsspelet börjar komma igång igen. Stämningen var positiv och killarna kämpade hårt med enbart en avbytare. Matchen slutade till SFKs favör med 5-4. Nu hoppas vi på ett mangrant lag borta mot Hedekas på söndag!
/Anna

(Lite bilder i Bildgalleri från Färgelanda Cup och från idag)
Mot IFK Uddevalla
2018-06-16 18:21
De var minst sagt en nagelbitande match, jämn och lagom tuff, dom 7 killar som kom kämpade på bra. Vi fick ännu en gång hjälp av 4st fantastiskt duktiga tjejer, som sagt en jämn match med ett jämt resultat..Mycke bra kämpat idag killar och tjejer.
Borta mot Torp GOIF
2018-06-07 21:47
En lagom varm kväll på Orust var 8st killar taggade, vara en var skadad, vi fick låna två duktiga flickor från tjejlaget som åkte med och gjorde en fantastisk insats, Svarteborg hade övertaget första andra perioden, Torp var flera gånger framme mot mål men lyckades ändå inte få in bollen, tillslut satte Torp in en extra spelare och fick mål även dom, en bra och rolig match!
/Carro 
Tufft motstånd i värmen
2018-06-02 21:25
Idag mötte killarna ett duktigt Stenungsund IF. De kämpade bra trots underläge från start och låg som mest under med 4 mål. Vattenmelon, chips och vattenhink hjälpte dem att orka. Däremot var det nog svårare än vanligt att släppa ifrån sig bollen och många bortdribblade bollar...passningsspelet sitter långt inne ibland. Tillslut blev det 2-5 och de fick äntligen slänga sig i sjön!

Redan på torsdag är nästa match mot Torp GOIF.
/Anna 
 
Huvudsponsor
Guld Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Lagsponsorer
Klubbsponsorer
Sparplan Konstgräs Finansiell Projektsponsor