SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Barngymnastik 4-6 år

Välkommen till vår hemsida!

Vi är vanligtvis i Dingle idrottshall på fredagar kl 17:30-18:30. 

 
Ett gymnastikpass börjar med uppvärmning till musik kanske med efterföljande lek. Därefter får barnen utforska en redskapsbana. Vi avslutar med en lek till och sedan avslappning och fruktstund. På fötterna har ditt barn mockasiner, antihalkstrumpor eller är barfota.
 
Vid intresse att få en plats i vår grupp så får ni skicka ett mail med barnets namn, personnummer och telefonnummer så uppsätts ni på vår kölista. Mailadresser finns under "Kontakt" i menyvalen.
 
Vänliga hälsningar
Ledarna 
Våravslutning på Skogsvallen 🌸
2021-04-27 20:27

En annorlunda termin är till ända! 10 gånger blev det tillslut varav den sista idag blev en solig, fartfylld avslutning på Skogsvallen. Barnen delades in i fyra grupper som sedan tillsammans tog sig igenom en bana över stock och sten där de utmanades på stationer. Alla sprang på riktigt bra och kämpade väl! 

Efteråt satt det fint med korv och bröd och festis. Avslutningsvis belönades barnen med medaljer,  glass och en sommarpresent i form av en håv. 

Vi tackar för lånet av Era goa barn som har utvecklats mycket i vår, både i självständighet och motorik!

Vi får se om vi ses i någon form i höst!

Ha en riktigt bra sommar!

/Ledarna 

 

Fler foton finns i Bildgalleriet!

Påskgympa med påskharen 🐣🐰
2021-03-30 20:43

Idag hade vi lite påskigt tema där barnen fick glidflyga till blåkulla, träna på hopprep/hoppborg som äkta harar, rulla som ägg mm. Påskharens kusin var ledare och hade lockat dit själva Påskharen för att bjussa på lite påskchoklad till tonerna av Gullefjun.

Vi önskar Er en skön påsk!

/Ledarna 

 

 

Nystart utan föräldrar!
2021-02-02 21:20
Kul att vara igång igen! Men väldigt annorlunda utan föräldrar. Man ville liksom vara överallt på en gång 😏
13 barn var det idag och det var rätt lagom för dagens tre splittrade gympafröknar. 😁 Det gick dock jättebra och barnen var väldigt duktiga och självständiga. Då ni föräldrar saknades mest var vid "städningen" 😉
Lite önskemål för fortsättningen:
* barnen kommer så färdiga som möjligt.
* barnen kommer mellan 17:15-17:25 så de hinner till samlingen. 
*strumpor eller barfota.
Med förhoppning om att det snart blir som vanligt igen!
/Ledarna via Anna
Höstens ordningsregler
2020-09-01 14:07
Välkomna till en ny gympatermin! Det ska bli kul att träffas igen och gympa med alla barnen! De har säkert växt massor sedan i april 😃
Vi behöver ju fortfarande tyvärr tänka oss för när vi träffas i grupper även i höst. Kolla in våra riktlinjer i bilden. Viktigast är att vi är friska när vi ses,  att vi tvättar våra händer innan vi går ut på banan och att vi försöker hålla avstånd!
Vi ses nästa tisdag kl 17:30!
/Ledarna
Våravslutning i höstväder
2020-04-28 22:29
Nu var denna lite annorlunda gympatermin slut! Vi har fått tänka nytt och utnyttja naturen när vår vanliga barngympa fick Coronaförhinder.

Idag var det riktigt bitigt i kinderna men vi slapp regnet. I en stor cirkel körde vi en hoppig och studsig uppvärmning till musik. Sedan var det dags för dagens lopp. En härlig tjurrusning runt fotbollsplanen gav rosiga kinder och det smakade bra med banan, kexchoklad och festis i mål. 
Vi avslutade med medaljutdelning och i år fick alla barnen en egen vattenflaska och en fotboll för att uppmuntra till fortsatt rörelse i sommar. 

Vi ledare tackar för ytterligare en kul gympatermin och hoppas på återseende i höst!
Ha en riktigt härlig sommar! 🌞
/Ledarna

(Fler bilder i Bildgalleriet)
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Svarteborgs FK, 12/05 12:01 
Svarteborgs FK, 02/05 11:44 
Svarteborgs FK, 28/04 08:49 
Svarteborgs FK, 26/04 13:13 
Svarteborgs FK, 16/04 10:14 
 
Huvudsponsor
Guld Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Klubbsponsorer
Sparplan Konstgräs Finansiell Projektsponsor