Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Svarteborgs FK
BLI MEDLEM
Svarteborg FK använder sig av Sportadmin, alla medlemmar bör ladda ner MedlemsAppen

Via MedlemsAppen håller du koll på din och din familjs medlemskap! 

"Vi samlar idrottsvardagen på ett och samma ställe. Oavsett om det gäller aktiviteter, kallelser, frånvaro, kontaktinformation till tränaren eller anmälan till den nya terminen så finns den alltid tillgänglig direkt i fickan.

Så att du inte behöver tänka på i vilken mailklient, gruppchatt eller hemsida som det publicerades på."

- Sportadmin 


Ladda ner appen via denna hemsida:

https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

Tillsammans!
2020-10-30 08:08
Utifrån dem nya restriktionerna som folkhälsomyndigheten kom ut med igår 29/10 så kommer vi from nu och till 19/11 (tre veckor framåt) ställa in våra träningar/aktivitet för våra vuxengrupper. OBS barngrupper födda 2005 eller senare kommer fortsätta som vanligt! Vi önskar dock att föräldrar tar hänsyn till varandra, håller avstånd och absolut inte lämna barn med något symptom på en träning/aktivitet. 

Mer info kan ni läsa på folkhälsomyndighetens hemsida alt länk från vår närmaste distans BFF https://bohuslan.svenskfotboll.se/information-fran-styrelsen/arkiv/2020/10/restriktioner-for-bohusfotbollen/

Vi gör detta tillsammans för att hindra smittspridningen av Covid-19!
Daniel Pettersson Stipendiat ur Martins Davidsson Minnesfond
2020-08-25 13:35
Under helgens sista seniormatch hade vi äran att få dela ut ett stipendium till en av våra fina ungdomar! 

Martin Davidssons Minnesfond instiftades 1988 av familjen Davidsson och delar årligen ut stipendier till ungdomar i åldern 15-20 år vilka gjort förtjänstfulla insatser i det lokala föreningslivet i Munkedals kommun. Sedan 1988 har fonden delat ut 429.500kr till totalt 90 stipendiater. 

I år tilldelades vår egna Daniel Pettersson ett stipendium med följande motivering:

”Daniel har ett genuint idrottsintresse och verkligen brinner för fotbollen. Han har återvänt till Svarteborg FK efter en tid i Munkedal IF och är inne på sitt första år i seniortruppen. Förutom att han är aktiv som spelare är han sedan flera år också aktiv som föreningsdomare i SFK. 


Som spelare är han ambitiös, lojal och visar alltid bra inställning på planen. Daniel spelade under ett par säsonger i MIF då laget han spelade i SFK tyvärr lades ner pga för få spelare. Daniel har under tiden i MIF visat stort engagemang och intresse för SFK och fortsatt som föreningsdomare i SFK. 


Vi ser Daniel som en god representant och  föredöme för vår förening”


Återigen ett stort grattis Daniel, vi är mycket glada att se dig i vårt matchställ igen! 

Seriematch Div 5 Hemma!
2020-08-04 11:26
ÄNDRING! Utifrån samtal med BFF får vi välkomna publik om max 50 pers! Vi kan därmed ikväll och tillsvidare välkomna 50 personer till våra hemmamatcher. Det är först till plan som gäller. Ni som inte vill fysiskt närvara eller inte får plats kan följa matchen i appen "Min Fotboll" från SvFF. Sök och följ våra lag där för bästa live-uppdatering!

Vi kommer alltid publicera våra matchprogram och framlys våra spelare, sponsorer och matchvärdar! 

Man är alltid välkommen för att stötta våra lag och förning genom att swisha för en "entrébiljett" - alltid valfri summa! Swishnr: 123 368 12 93

 
Tråkiga nyheter!!
2020-07-17 13:49
För att vår vackra anläggning ska vara lika trevlig krävs det att alla sköter sig!
Sommaren är här och det är lugnt när det gäller våra aktiviteter. Fotbolls-säsongen drar snart igång och innan vi vet ordet av drar vi igång med barn-gymnastiken, men först njuter vi av sommaren! 

Dem som också njuter av sommaren är våra gäster på anläggningen! Vi har hyresgäster i våra stugor och trotts denna konstiga sommar har vi även en hel del trevliga husbilar. Badplatsen vid klubbstugan är också välbesökt vilket vi tycker om att se. 

Alla våra gäster är välkomna att använda våra toaletter som man når via parkeringen. Våra campinggäster har tillgång till vårt kök och omklädningsrum, det ingår i det dem betalar! Tyvärr har vi då haft besökare som velat längre in i klubbstugan som inte är "allmän" och har under sitt försök förstört väggen. Vi har även tidigare i sommar fått ett fönster krossat och våra väggar nedklottrade. DETTA ÄR INTE OKEJ!! 

Vi har tyvärr inga som hittills har kommit och berättat för oss att det var dem som gjorde det, men vi tar gärna emot ett samtal där vi får förklarat varför man gjorde det och om vi kan hitta en lösning att åtgärda vandaliseringen. Ingen blir gladare än vi om någon i styrelsen får ett sådant samtal. Vi tror tyvärr inte att vi får det, så vår hänvisning är till alla föräldrar och ungdomar är att prata om vad som är rätt och fel och vad man får göra med andras saker eller hus. 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Fotboll Flickor 09-11, 18/10 15:29 
Fotboll Pojk/Flick 14-15, 07/10 19:42 
Fotboll Herr Senior, 05/10 13:09 
Fotboll Pojk/Flick 12-13, 05/10 09:07 
Fotboll Dam Senior, 26/09 22:19 
Fotboll Herr Senior, 19/09 13:11 
 
Huvudsponsor
Guld Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Klubbsponsorer
Sparplan Konstgräs Finansiell Projektsponsor