Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
En snickardag gjord på Sjövallen
2019-05-28 11:53
I helgen var det snickeri på schemat. Det byggdes bänkar som går att flytta dit dem behövs ex på våra sammandrag och konstgräsplan! Det har satts upp en anslagstavla där vi kan annonsera kommande händelser. Satts upp sponsorskyltar ovh allmänt småfix på klubbstugan. 

Vi tackar alla som var på plats! 

Tillsammans sköter vi våra anläggningar!

// En stolt Styrelse 
Skogsvallen redo för säsong 2019
2019-04-16 07:16
Vi tackar alla som var med i söndags och hjälpte till på söndagens Fixardag på Skogsvallen!

Nu är anläggningen städad, uppiffad och reda för kommande säsong. Klubbstugan har städats, verkstan har ställts i ordning, målen, sponsringsskyltar och matchklockan har tvättats. Ett riktigt lyft efter hösten och vintern.

Nu ser vi fram emot att de första matcherna drar igång på Skogsvallen. Glöm inte heller att på anläggningen finns det utegym och vid 7-mannaplanen finns det terrängspår om 3 km, perfekt för den som vill ta en promenad eller joggingtur i naturen!


Sjövallen är redo!
2019-04-12 23:05
Ikväll samlades några goa gubbar från seniortruppen och gjorde iordning på Sjövallen. Det har städats bort granulat runt konstgräsplanen, gjort iordning näten på fotbollsmålen, hängts upp och förbättrat skyltarna runt planen osv. Allt för att vara redo för de kommande serie starterna!
Vårstädning på Skogsvallen 14 april
2019-04-04 10:42
Våren kommer och dags att vårstäda våra anläggningar. Då Skogsvalllen är seniorernas vår-arena och där säsongspremiärerna beräknas att vara så är Skogsvallen första anläggningen vi vårstädar. 

Vi samlas på Skogsvallen 10:00 för att berätta vad som ska göras under dagen. Vi önskar att den som har möjlighet tar med sig redskap så som spadar, sågar, sekatörer, krattor, räfsor, fönsterskrapor, hinkar, skottkärror osv. Det som är möjligt att ta med sig och som underlättar arbetet. De finns en del redskap att låna men för effektivitet önskas mer. 

Vi bjuder på fika som tack för hjälpen! Desto fler vi blir ju bättre och mer hinner vi med! 

Med den nya styrelsen så har Skogvallen en ny anläggningsansvarig. Det är Christoffer Kristiansson, är det någon som har önskemål vad som ska göras denna dag eller har något den vill hjälpa till med extra så når ni Christoffer på tel: 0770 359 82 74.


Hälsningar från den nya styrelsen!
2019-03-28 06:26
I slutet av februari var det årsmöte för vår förening. Ett möte där det skulle tillsättas en ny styrelse, vilket det blev. Ett stort uppdrag skulle överflyttas till nya händer. 

Det blev en ung, oerfaren, hungrig och motiverad grupp som nu tagit taktpinnen! Det ska bli otroligt spännande, roligt men också med en nypa skrämmande att nu sitta i den nya styrelsen. Vi alla har funnits i föreningen under varierande tid samt med varierad erfarenhet. Vi har många idéer och förbättringar som vi vill komma med, samtidigt bevara föreningens intressen och mål. Det ska bli som sagt mycket roligt att få göra denna resan.

Men hur vi än tänker och vill genomföra saker så är det faktiskt du som läser detta som är i vårt fokus, dig som medlem i SFK. Det viktigaste är att vi får höra era synpunker, hejarop och önskemål för att vi ska få så bra inblick i föreningen som möjligt. Vi har fantastiska ledare som ska nu lära känna oss. Vi har många utövande barn och ungdomar som ska fortsätta med sin aktivitet samtidigt vara med i en ideell förening och förstå smått den innebörden. Vi har även otroligt många stödmedlemmar som stöder oss genom sitt medlemskap och engagemang utan att utöva någon aktivitet. 

Våra kontaktuppgifter finner ni här på hemsidan när ni trycker på "Styrelsen". Där finns våra namn och kontaktuppgifter samt varje styrelsemedlems ansvarsområde. Vårt mål är att alla i styrelsen ska veta lite om allt, men att vi har en som är huvudansvarig och håller i trådar och delegerar. 

Vi är otroligt laddade för året 2019 och allt vad det innebär, vi ses ute i föreningslivet! 
Vårkänslor☀️
2019-03-10 16:52
Ideella krafter snyggar till runt konstgräsplanen😃👍🏻Så fint det blir, supertack till er🙏🏻
Nyheter från våra lag
Fotboll Dam Senior, 19/06 16:00 
Fotboll Herr Senior, 18/06 11:22 
Fotboll Dam Senior, 16/06 16:19 
Fotboll Herr Senior, 16/06 13:19 
Fotboll Herr Senior, 15/06 09:48 
Fotboll Dam Senior, 14/06 13:39 
 
Huvudsponsor
Guld Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Klubbsponsorer
Sparplan Konstgräs Finansiell Projektsponsor