Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Svarteborg FK använder sig av Sportadmin, alla medlemmar bör ladda ner MedlemsAppen

Via MedlemsAppen håller du koll på din och din familjs medlemskap! 

"Vi samlar idrottsvardagen på ett och samma ställe. Oavsett om det gäller aktiviteter, kallelser, frånvaro, kontaktinformation till tränaren eller anmälan till den nya terminen så finns den alltid tillgänglig direkt i fickan.

Så att du inte behöver tänka på i vilken mailklient, gruppchatt eller hemsida som det publicerades på."

- Sportadmin 


Ladda ner appen via denna hemsida:

https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

Årsmöte 2020
2020-02-05 14:15
 
Bilder Futsalcupen
2020-02-04 08:11
Nu ligger det bilder från helgens cup på futsalcupens sida under fliken bildgalleri.

Vi tackar alla gästande lag, våra egna lag, domare, publik, föräldrar och funktionärer för att ni va med och gjorde cupen så bra som den blev😃👍🏻 
Redigerat Spelschema Futsalcup
2020-01-30 06:54
Nu ligger det ett uppdaterat spelschema under dokumentfliken för Futsalcupen.
Spelschemat för F13 på söndagen är ändrat samt en liten ändring i P10 på lördagen.
Spelschema futsal cup 2020
2020-01-21 19:07
Nu finns preliminärt spelschema att läsa under fliken: fotboll/futsal cup/dokument
Cup-bak
2020-01-08 11:59
Planering inför vår cup som spelas helgen 31/1-2/2 är i full gång. 
Vi sträcker som vanligt ut en hand till våra medlemmar att hjälpa oss att baka bröd som säljs vid cupen.

Har ni en stund över önskar vi att ni hjälper oss att baka. Bröden förvaras i frysarna i klubbstugan så bekymra er inte för förvaring. Meddela oss på 070 36 00 169 på sms när ni önskar lämna frallor/tekakor i klubbstugan. 

Tusen tack på förhand!

Recept ser ni nedan:

SFK Frallor 


100 g Jäst 

1 l Vatten 

1 dl Olja 

1 Ägg 

1 msk Salt 

2 msk Socker 

Vetemjöl (tills det blir en fin bröddeg)


Bakas ut direkt till ca 25-30 frallor.

Låt frallorna jäsa på plåten 40 min

Grädda mitt i ugnen på 250 grader i 8-10 minuter. 



Tekakor 


1 l Mjölk 

150 g Smör

1 dl Socker 

100g Jäst 

3 tsk Bakpulver 

1 tsk Salt

1,5 kg Vetemjöl


Smält smöret och blanda i mjölk till 37 grader. Smula i jäst. Blanda i resterande ingredienser till en fin bröddeg.

Ca 30-35 st.

Låt jäsa på en plåt i ca 30 minuter

Grädda mitt i ugnen i 250 grader tills dem fått fin färg.


Lycka till!

Nyheter från våra lag
Fotboll Pojk/Flick 09-11, 24/02 09:25 
Fotboll Herr Senior, 16/02 19:23 
Futsal Cup, 04/02 08:04 
Fotboll Dam Senior, 04/02 01:10 
Fotboll Flickor 06-08, 02/02 19:30 
Fotboll Herr Senior, 30/01 22:15 
 
Huvudsponsor
Guld Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Klubbsponsorer
Sparplan Konstgräs Finansiell Projektsponsor