Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Svarteborgs FK
BLI MEDLEM
Svarteborg FK använder sig av Sportadmin, alla medlemmar bör ladda ner MedlemsAppen

Via MedlemsAppen håller du koll på din och din familjs medlemskap! 

"Vi samlar idrottsvardagen på ett och samma ställe. Oavsett om det gäller aktiviteter, kallelser, frånvaro, kontaktinformation till tränaren eller anmälan till den nya terminen så finns den alltid tillgänglig direkt i fickan.

Så att du inte behöver tänka på i vilken mailklient, gruppchatt eller hemsida som det publicerades på."

- Sportadmin 


Ladda ner appen via denna hemsida:

https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

TACK TILL SPONSORER 2020!
2020-12-16 12:31
Vi vill tacka våra fina sponsorer för det gångna året. Ett speciellt år för både oss och er, därav har ert sponsorskap i år varit extra viktigt! 

Vi tackar för i år och hoppas ni är med oss även nästa år! 

Vill ditt företag vara med och sponsra SFK, tveka inte på att skicka ett mejl till oss sponsring@svarteborg.se 
Uppdaterade riktlinjer per 14 december
2020-12-14 08:20

Från och med den 14 december 2020 gäller nya nationella föreskrifter och allmänna råd beslutade av Folkhälsomyndigheten (FHM). Dessa ersätter tidigare lokala allmänna råd. Med anledning av detta har SvFF uppdaterat sina riktlinjer. 

Med FHM:s nya föreskrifter som grund tillåter SvFF:s uppdaterade riktlinjer (från den 14 december) att personer födda 2004 eller tidigare kan genomföra viss träning. När det är möjligt bör träningen genomföras utomhus och i mindre grupper. För detaljerad beskrivning av råden, se fullständiga riktlinjer i bifogat dokument nedan.

Matcher, inklusive träningsmatcher, och tävlingar med spelare födda 2004 eller tidigare ska inte genomföras för närvarande. 
Sedan tidigare gäller undantag för spelare som yrkesmässigt utövar fotboll – dessa spelare kan alltså delta i matcher och tävlingar.

Personer födda 2005 och senare får redan idag genomföra träning, förutsatt att råd för att förhindra smittspridning följs. Från och med den 14 december får spelare i denna åldersgrupp också spela enstaka matcher. Ett lag bör inte genomföra mer än en match per vecka och lag bör bara möta lag från samma region. Seriespel, cuper och sammandrag ska undvikas och matcherna ska om möjligt spelas utomhus.


Detta ger då möjlighet att vi kan dra igång vår seniorverksamhet igen. Komma respektive grupps kalender för att se vilka träningstider som gäller. 


Mer info läser ni på: https://www.svenskfotboll.se/nyheter/serier/2020/3/riktlinjer-med-anledning-av-coronautbrottet/

Tillsammans!
2020-10-30 08:08
Utifrån dem nya restriktionerna som folkhälsomyndigheten kom ut med igår 29/10 så kommer vi from nu och till 19/11 (tre veckor framåt) ställa in våra träningar/aktivitet för våra vuxengrupper. OBS barngrupper födda 2005 eller senare kommer fortsätta som vanligt! Vi önskar dock att föräldrar tar hänsyn till varandra, håller avstånd och absolut inte lämna barn med något symptom på en träning/aktivitet. 

Mer info kan ni läsa på folkhälsomyndighetens hemsida alt länk från vår närmaste distans BFF https://bohuslan.svenskfotboll.se/information-fran-styrelsen/arkiv/2020/10/restriktioner-for-bohusfotbollen/

Vi gör detta tillsammans för att hindra smittspridningen av Covid-19!

!!Uppdatering!!
Restriktionerna är fortsatt att vi ej kan hålla några aktiviteter på ett deltagande högre än 8 personer. När situationen ändrar sig kommer nytt inlägg på hemsidan komma ut. Vi får hålla ut och hålla avstånd, tillsammans för våra medmänniskor.
Daniel Pettersson Stipendiat ur Martins Davidsson Minnesfond
2020-08-25 13:35
Under helgens sista seniormatch hade vi äran att få dela ut ett stipendium till en av våra fina ungdomar! 

Martin Davidssons Minnesfond instiftades 1988 av familjen Davidsson och delar årligen ut stipendier till ungdomar i åldern 15-20 år vilka gjort förtjänstfulla insatser i det lokala föreningslivet i Munkedals kommun. Sedan 1988 har fonden delat ut 429.500kr till totalt 90 stipendiater. 

I år tilldelades vår egna Daniel Pettersson ett stipendium med följande motivering:

”Daniel har ett genuint idrottsintresse och verkligen brinner för fotbollen. Han har återvänt till Svarteborg FK efter en tid i Munkedal IF och är inne på sitt första år i seniortruppen. Förutom att han är aktiv som spelare är han sedan flera år också aktiv som föreningsdomare i SFK. 


Som spelare är han ambitiös, lojal och visar alltid bra inställning på planen. Daniel spelade under ett par säsonger i MIF då laget han spelade i SFK tyvärr lades ner pga för få spelare. Daniel har under tiden i MIF visat stort engagemang och intresse för SFK och fortsatt som föreningsdomare i SFK. 


Vi ser Daniel som en god representant och  föredöme för vår förening”


Återigen ett stort grattis Daniel, vi är mycket glada att se dig i vårt matchställ igen! 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Fotboll Flickor 09-11, 23/01 14:46 
Fotboll Flickor 09-11, 13/01 17:25 
Fotboll Flickor 09-11, 19/12 10:27 
Fotboll Pojk/Flick 14-15, 13/12 13:28 
Fotboll Flickor 09-11, 18/10 15:29 
Fotboll Pojk/Flick 14-15, 07/10 19:42 
 
Huvudsponsor
Guld Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Klubbsponsorer
Sparplan Konstgräs Finansiell Projektsponsor