Huvudsponsor
Guld Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Lagsponsorer
Klubbsponsorer
Sparplan Konstgräs - Finansiell Projektsponsor
2015-09-30 20:59
 
2015-09-30 20:58
 
Färdigställande av Utegymmet på Skogsvallen
2015-09-13 12:02

Under lördagen arbetades det ytterligare för att färdigställa klubbens nya Utegym på Skogsvallen i Dingle.
Mera information om utrustningen och hur den ska tillgängliggöras kommer inom kort.

Tack för en riktigt trevlig dag o gott arbete alla som ingick i "byggteamet på plats": Claes, Ramona och Robert Gren med barnen Johannes o Matilda o vovven Barney, samt Lotta Hedesbo, Tommy Olsson, Ester, Sören och Helena Samuelsson. Bra Jobbat allesammans!
Takplåten är på plats! Ny sponsring och ytterligare arbeten utförda på klubbens stugor
2015-09-12 23:11

Då är takplåten på plats!

Under fredagskvällen och hela lördagen utfördes nya arbeten på klubbens fem stugor vid Sjövallen. Samtliga stugor behövde skyddas från väder och vind och har nu utrustats med plåt på taken. Vi passar på att rikta ett stort tack till Anders och Co. på Svarteborgs Plåt AB (Olles Plåt) som sponsrat klubben med plåten.

Nu återstår det lite finlir. Lite kompletterande vindskivor ska upp samt tillhörande avrinningsplåtar samt nockpanneplåtar.

På plats och hjälpte till var följande byggteam. Hampus Eivesson, Jonatan Johnsson, Robin Olsson, Joel Sörensson, Glenn Andreasson, Henrik Svensson samt Magnus Sörensson.

Stort tack till samtliga för ett väl utfört arbete!”Coola och världens bästa lag”
2015-09-11 20:37
Svarteborg har precis förlorat mot Eds FF med 0-3. Ändå är de jublande glada när de tackar av dagens ”Boll-Major” för stödet och hjälpen runt matchen. Foto: Lennart Hård

Artikeln är hämtad från Lysekilsposten.se  (Text: Joel Hansson)

Nystartade Svarteborg FK längtar efter årets första vinst och att ha ett stabilt A-lag från bygdenSkulle Svarteborg titta kortsiktigt, då hade de inte ­varit särskilt glada eller stolta. Men föreningens nya damlag tänker inte bara på sig själva.
– Nu känns det som att klubbens unga tjejer har någonting att se upp till, säger målvakten Ester Samuelsson.
På söndag är tanken att Svarteborg FK ska ta säsongens första poäng.

– Det var skittråkigt att själv ­inte kunna träna fotboll och spela matcher, säger Ester Samuelsson.

– Det är nästan bara gamla svarteborgare som börjat igen. Så nu är vi tillbaka där alla en gång startade att spela fotboll, säger Lisa Ericsson, spelande tränare.

I februari greppade Svarteborg FK telefonen och ringde till Bohusläns FF. De ville anmäla ett damlag i division 4. Från andra sidan luren var det som att BFF jublade. Damlag på landsbygden ­behövs. Fler och fler seniorlag försvinner, föreningar slås ihop och många tjejer bestämmer sig för att sluta när de blir för ­gamla för ungdomsfotboll.


Du kan läsa mera (hela artikeln) i papperstidningen av LP eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

UTDELNING AV STIPENDIER UR MARTIN DAVIDSSONS MINNESFOND
2015-08-23 19:26

Vi presenterar årets
2014/2015 SFK-stipendiater som erhållit stipendium ur Martin Davidssons Minnesfond.
Årets stipendium på vardera 6000 kr, utdelades i år till
Lisa Ericsson och Viktor Olsson Blom. Båda har under flera år varit och är fortfarande aktiva på många olika sätt i klubben; bl.a. som spelare, domare, tränare och ledare och ses med detta som fina föredömen och representanter för klubben.

Fonden instiftades 1988 av Maja-Lena och Charles Davidsson och delar årligen ut stipendier till ungdomar i åldern 15-20 år vilka gjort förtjänstfulla insatser i det lokala föreningslivet i Munkedals kommun. Stipendieutdelningen förrättades i år vid två olika tillfällen av Douglas Karlsson, representant från Martin Davidssons Minnesfond, som berättade att minnesfonden sedan starten hittills har delat ut ca 315.000 kronor till dryga 65 stipendiater.

Klubben ber att få framföra sina varmaste gratulationer till Lisa och Viktor!
Nyheter från våra lag
Fotboll Flickor 01-03, 08/10 21:03 
Fotboll Dam Senior, 05/10 13:27 
Fotboll Herr C-lag, 05/10 13:27 
Fotboll Herr Senior, 05/10 13:17