Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Svarteborgs FK
BLI MEDLEM
Svarteborg FK använder sig av Sportadmin, alla medlemmar bör ladda ner MedlemsAppen

Via MedlemsAppen håller du koll på din och din familjs medlemskap! 

"Vi samlar idrottsvardagen på ett och samma ställe. Oavsett om det gäller aktiviteter, kallelser, frånvaro, kontaktinformation till tränaren eller anmälan till den nya terminen så finns den alltid tillgänglig direkt i fickan.

Så att du inte behöver tänka på i vilken mailklient, gruppchatt eller hemsida som det publicerades på."

- Sportadmin 


Ladda ner appen via denna hemsida:

https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

Seriematch Div 5 Hemma!
2020-08-04 11:26
ÄNDRING! Utifrån samtal med BFF får vi välkomna publik om max 50 pers! Vi kan därmed ikväll och tillsvidare välkomna 50 personer till våra hemmamatcher. Det är först till plan som gäller. Ni som inte vill fysiskt närvara eller inte får plats kan följa matchen i appen "Min Fotboll" från SvFF. Sök och följ våra lag där för bästa live-uppdatering!

Vi kommer alltid publicera våra matchprogram och framlys våra spelare, sponsorer och matchvärdar! 

Man är alltid välkommen för att stötta våra lag och förning genom att swisha för en "entrébiljett" - alltid valfri summa! Swishnr: 123 368 12 93

 
Tråkiga nyheter!!
2020-07-17 13:49
För att vår vackra anläggning ska vara lika trevlig krävs det att alla sköter sig!
Sommaren är här och det är lugnt när det gäller våra aktiviteter. Fotbolls-säsongen drar snart igång och innan vi vet ordet av drar vi igång med barn-gymnastiken, men först njuter vi av sommaren! 

Dem som också njuter av sommaren är våra gäster på anläggningen! Vi har hyresgäster i våra stugor och trotts denna konstiga sommar har vi även en hel del trevliga husbilar. Badplatsen vid klubbstugan är också välbesökt vilket vi tycker om att se. 

Alla våra gäster är välkomna att använda våra toaletter som man når via parkeringen. Våra campinggäster har tillgång till vårt kök och omklädningsrum, det ingår i det dem betalar! Tyvärr har vi då haft besökare som velat längre in i klubbstugan som inte är "allmän" och har under sitt försök förstört väggen. Vi har även tidigare i sommar fått ett fönster krossat och våra väggar nedklottrade. DETTA ÄR INTE OKEJ!! 

Vi har tyvärr inga som hittills har kommit och berättat för oss att det var dem som gjorde det, men vi tar gärna emot ett samtal där vi får förklarat varför man gjorde det och om vi kan hitta en lösning att åtgärda vandaliseringen. Ingen blir gladare än vi om någon i styrelsen får ett sådant samtal. Vi tror tyvärr inte att vi får det, så vår hänvisning är till alla föräldrar och ungdomar är att prata om vad som är rätt och fel och vad man får göra med andras saker eller hus. 

Ny ordförande
2020-06-08 13:16
Igår vid det extra insatta årsmötet blev det nu satt att vår nya ordförande i föreningen är Lars Arvidsson. 

Lars är inte en ny person i föreningen, tvärtom. Han har varit med sedan klubben startade 2012 och långt innan dess i HSK. Lars är full av engagemang, energi och erfarenhet vilket kommer komplettera befintliga styrelsegruppen på ett mycket bra sätt. 

Varmt välkommen Lars till Styrelsen och till den nya rollen som ordförande. 

 
Fixardag Skogsvallen
2020-05-30 21:56
Idag var det dags för Skogsvallen att få lite omvårdnad och ett arbetsvilligt gäng högg tag i de olika arbetsuppgifterna som var på dagens schema. 
Det målades på garagets nya klädsel, gräsplanen fick lite omvårdnad och linjer, målramarna tvättades, det klipptes gräs och en vägg blev prydd med härliga bilder från olika tidsepoker. De första redan från 30-talet.
Stort tack till alla er som var med och såg till att det blev så mycket gjort på Skogsvallen idag.
Vilken Maj vi haft!
2020-05-29 10:36
Äntligen har värmen kommit på riktigt. 

Vi har kommit ut på naturgräset upp på Skogsvallen i Dingle och det blir fler och fler som kommer ut och rör på sig på våra planer. Det är så roligt tycker vi att se! 

Även fast läget är som det är, matcher uppskjutet till augusti så har vi haft hög aktivitet i våra grupper både inom fotboll och barngymnastiken. 

I maj kom vår fina huvudsponsor till oss, Sparbanken Tanum, med en värdecheck på 50 000 kr till sponsring för vår ungdomsverksamhet. Den finaste present vi kunde få i dessa tider, tack Sparbanken Tanum!!! Se bilder när vår egna Lars får ta emot checken på jobbet och när sedan Henrik på banken tillsammans med våra ungdomsledare visar upp checken för ett av våra ungdomslag. Så glada barn! Vi är nu i full fart i gång med vad dessa pengar ska generera till vår ungdomsverksamhet, har ni förslag kontakta gärna någon av oss i styrelsen!  

Nu ser vi fram emot sommaren och fortsatt aktivitet på våra anläggningar. 

Vill påminna om morgondagens fixar-dag på Skogsvallen! Samling kl 10:00, varmt välkomna! 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Fotboll Herr Senior, 04/08 23:08 
Fotboll Pojk/Flick 09-11, 04/08 17:02 
Fotboll Dam Senior, 03/08 20:00 
Fotboll Herr Senior, 27/07 17:06 
Fotboll Dam Senior, 26/07 13:49 
 
Huvudsponsor
Guld Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Klubbsponsorer
Sparplan Konstgräs Finansiell Projektsponsor