SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till F 09-11
 
Första utomhusträningen
2021-03-02 20:58

Första utomhusträningen avklarad 🙌 det gick väldigt bra och det var skönt att äntligen få komma ut och spela. 

Dagens träning gjorde vi tillsammans med flickor 06,07,08 och tillsammans var vi 19spelare (6spelare från f06-08 och 13 spelare från f06-08)🤩roligt med så många men det blev lite kortslutning uppe i Hjärnkontoret 🙈ber om ursäkt för detta😂

 

Vi började med att köra uppvärmning och knäövningnar följt av strech. Vi fick även delta i en liten ceremoni där ett stipendium delades ut till en av tjejerna i laget f06-08.

 

Dagens tema för träningen var anfallsspel-speluppbyggnad med fokus på att driva, finta och dribbla med bollen. Detta för att kunna passera motspelare med kontroll över bollen. Vi hade tre stationer och hann med en kort kaotisk match (tiden gick så extremt fort på slutet). men det var väldigt roligt ändå. 

Då flickor 06-08 endast är 8 spelare i laget så tyckte dem att det var roligt att kunna träna med oss. Därav erbjuds en extra träning för oss att delta på deras träning på torsdag. 

Nu På torsdag (4/3) kl.17.00-18.30 erbjuds en extraträning tillsammans med 06-08. Alla tjejer i vårt lag (f09-11) får lov att vara med. Victor kommer vara med som ledare från oss. Jag skickar ut Kallelse via SportAdmin. 

Hälsa era tjejer BRA Jobbat idag 👏👏

 

 

Dagens träning
2021-02-07 19:56
Vill bara börja med att säga wow! 

Vilka tjejer vi har!! Vi är otroligt tacksamma för att vara ledare till dessa härliga tjejer, det är roligt att se dem kämpa så otroligt på träningen. 

Men, vi vill påminna er om vikten av att meddela ev. förhinder om era barn uteblir från träningen. Då gärna så snart som möjligt för att kunna planera och säkerställa kvalitén på träningen. Ju tidigare vi får era återbud desto lättare kan vi planera för träningen. 

Idag hade vi gjort en planering till dagens träning för 16 spelare men det var endast 8 tappra spelare som kom. Vi fick då tänka om på flera övningar men det blev nog trots det. :) 

Under februari månad kör vi träningen inomhus på 

söndagar 12.00-13.30

Glöm inte skicka med vattenflaska (fyll gärna flaskan hemma för vattnet i idrottshallen är varmt). Det är jätte viktigt att dem har med sig flaska så dem kan dricka då dem svettas massor när dem kämpar så hårt :)

Ha en trevlig kväll 

//Charlotte & Victor


Inomhusträning söndagar
2021-01-23 14:46
Kommunen öppnar idrottshallen för aktiviteter för barn födda 05 och senare. Därmed har vi beslutat (Victor och jag) att vi förlägger fotbollsträningen som tidigare 
: söndagar 12.00-13.30 februari ut. 

Detta för att säkra våra träningar ⚽️🥅🤩

Vi avvaktar med utomhusträningen då det vissa dagar/veckor är Väldigt kallt 🥶 Vi tar nya beslut i februari om när vi flyttar träningen till konstgräset på tisdagar. 

Hoppas ni har förståelse för detta beslut. 

Första träningen kommer alltså vara söndag 31 januari kl. 12.00-13.30

Hälsa era härliga barn ! Vi ser fram emot en härlig säsong fylld med fotboll och glädje

Mvh Victor och Charlotte 
Uppstart 19/1
2021-01-13 17:25
God fortsättning 🎄

Hoppas alla haft en fin jul och en skön ledighet (för er som har äran av vara lediga). 

Vi vill återigen Tacka för en toppen termin trots ett konstigt avslut 🤪

Men nu laddar vi om för en ännu bättre termin i fotbollen.  Vi kommer anmälan vårt lag till Seriespel, hoppas bara på att vi kommer få spela matcher under våren/försommaren 🙌
 
Vi startar upp med att träna utomhus på konstgräset på Sjövallen i Hällevadsholm:

- Tisdagar 18.30-20.00 (start 19/1- veckan efter skolan startar). 

Visst att det låter konstigt att träna fotboll utomhus på vintern men det går alldeles utmärkt ❄️ ⚽️

Det är viktiga är bara bra kläder (lager på lager). 

- Tänk också på att använda ull eller underställ närmast kroppen, inte bomulls t-hirt eller fotbollströja och sätt hellre på er flera tunna lager än ett par tjocka. 

- mössa är viktigt men inte för tjock då man lätt kan bli för varm.

- bra strumpor : Viktigast! Helst strumpor med merinoull.

- Handskar; ta det ni har men ett billigt tips är fodrade arbetshandskar. 

-gärna fotbollsskor (gräs/konstgräs) går bra att köpa begagnat på köp och sälj. 

Vi ses nästa vecka !

Mvh Victor och Charlotte
Julavslutningen inställd
2020-12-19 10:27
Tråkiga nyheter...😫

Tyvärr blir söndagens julavslutning inställt. 
Nya restriktioner gör att alla idrottshallar bör stängas omedelbart. Detta tycker vi så klart är tråkigt men alla måste nu hjälpas åt för att minska smittspridningen! 

Håll i, håll ut, håll avstånd !

Vi tackar för denna terminen och ser fram emot uppstarten nästa år. Nästa år kommer vi träna utomhus, dag och tid är ännu inte bestämt. Datum för start kommer inom kort.

God jul och gott nytt år  🎄
//Victor och Charlotte 

 
Huvudsponsor
Guld Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Klubbsponsorer
Sparplan Konstgräs Finansiell Projektsponsor