Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till SFK Dam


Säsongen 2020 spelar vi i div 3 och div 4 Bohuslän/Dal. Varmt välkomna att följa oss på vår resa! 


Se kalender när och vart vi har våra träningar och matcher.
Nya tuffa SFK
2020-02-04 01:10
Grymma tjejer som ger allt ! Dom kommer inte vika sig en tum i serien ! Kul o tuff träning för hela kroppen !
Nu kickar vi igång säsongen 2020
2020-01-01 08:00
Avspark
Torsdagen den 9/1 2020 kl 18.30 startar vi upp säsongen för våra Damlag på Sparplan i Hällevadsholm.

Vi startar i klubbstugan ombytta och klara med lite presentation av ledare och vår plan för året, så går vi därefter ut och har en kul träning.
Efter avslutar vi med smörgås i klubbstugan.

Önskar alla damer och tjejer varmt välkomna, vi tar gärna emot nya spelare så kom gärna och prova även om du inte varit med tidigare eller om du haft uppehåll från fotbollen. Hos SFK finns en plats för alla!

Har du frågor eller om du vill vara med men inte kan komma just på Torsdag kan du ringa eller SMSa 073-142 43 75 

Vi ses på Torsdag // Josefin
Vi välkomnar nya tjejer i gänget
2019-12-01 09:00
Härligt häng efter träning med ett grymt gäng
Öppen Provträning
Lördagen den 7/12 klockan 10:30 håller vi en öppen träning för alla tjejer/damer som vill på Sparplan i Hällevadsholm. 

Vi söker efter fler spelare, både er som tidigare spelat hos oss och er som vill testa att vara med i våra härliga lag. 

Vi satsar på ett lag i div 3 och ett lag i div 4 inför 2020, så kom och var med! 

Efter träningen bjuder vi på något att äta i vår klubblokal. Anmäl er därför till mig - Josefin 0731424375, tack!

Varmt välkomna! 

Ett sista tack! 🖤
2019-11-20 11:34
Säsong 2019 är nu avslutat. 

Vi har gjort en fantastisk säsong. Vi kliver in som lågoddsare i Bohuslän/Dal div 3, en roll vi bekvämt klev in i. Vi hade en målsättning och ett inarbetat spel. Vi var en starkt trupp, inte bara som individuella spelare, utan som ett lag. 

Vi spelade säsongen med både toppar och dalar. Inget nämnt inget glömt, vi avslutar med en pallplats av brons. Något vi får säga att vi är ok nöjda med. Det var inte vår målsättning men under resans gång var det där vi hamnade. 

Säsong 2020 börjar närma sig. Kommer bli ett otroligt spännande år med många nya spelare som tar klivit upp för att påbörja sin seniorkarriär. Några spelare som pga flytt till ny ort, andra klubbar, skador eller bara lägger fotbollsskorna på hyllan kommer att lämna oss/inte spela 2020. Vi önskar alla stort lycka till med vad som en ska göras. Vi välkomnar såklart alla våra nya spelare och väntar med spänning på vad denna resa nu bär av.

Men det står klart att ledarstaben som coachat oss i vått och torrt under två fantastiska säsonger/år inte kommer stå vid oss som tränare/ledare. Svårt att sätta ord vad ni betytt, ni vet vad ni är värda för oss, allt. Denna resa hade inte gått utan er. Till er vill vi säga ett sista, tack. 🖤

// Segertåget
Hårt jobb lönar sig
2019-09-26 12:15
Dagens hattrickskytt, Johanna Kihlstrand.
Sista hemmamatchen för säsongen, där Tjörns DFF stod för motståndet. Så på Sjövallen stod vi redo för kampen om dagens tre pinnar. 

Det var minst sagt en tveksam början på matchen från vår sida. Vi kom fel till bollen och mycket hamnade rakt i famnen på Tjörns sittande mittfältare som därifrån kunde vända spelet. Så runt mittcirkeln pågick kampen om bollen de första 15min, utan att nåt lag stack ut något större. Det skulle dock inte ta så lång tid innan Tjörn tog ledningen. En förödande pass, hemåt i banan, snappade gästerna upp, och resultatet är 0-1 efter dryga kvarten spelad. Inga hängande huvuden idag heller. Vi skärper oss omgående och går in och styr och ställer, och ökar matchtempot. I den 21min utjämnar vi genom Subway. Ensam med målvakten går det sällan snett för dagens hattrickskytt, och 1-1 är ett faktum. Vi tar oss i kragen och spelar upp oss ytterligare. Tjörn sätter upp rejält med motstånd och det är en jämn och tuff match. Men när vi har bollen går det lite fortare. Vi sliter och kämpar och snart kom även belöningen för det. I den 30min är det åter Subway som håller sig framme och piskar in mål nr.2 för dagen. Resten av halvleken fortskrider som innan, där båda lagen får slita på det tunga underlaget. Vi går till halvtidsvila med 2-1.


Snacket i halvtid handlar mest om att fortsätta stå upp för varandra och ge järnet i varje duell. Och då matchbilden såg ut som den gjorde, så var det definitivt det laget som tog mest "skitjobb" som skulle gå segrande ur dagens kamp. Vi går ut i andra, och det är fullt ös från början. Det finns inte en yta, inte en markering, som vi inte har koll på. Vi är ta mig f-n överallt. Vi springer och sliter som djur. Blanda upp det med lite bländande bollbehandling, så är vi nog något på spåret.. I den 50min skulle också en av våra juniorer skriva in sig i målprotokollet. Subway hittar Emma.R med en smörpassning, där hon ställs en-mot-en med Tjörns keeper. Hon vill inte vara sämre än anfallskollegan, och lägger iskallt in bollen till 3-1. Efter en skada i första halvlek, förfogar vi nu endast två friska spelare på bänken. Och vårt slit på planen börjar ta ut sin rätt. Byten sker både till höger och vänster för att kunna upprätthålla något slags spel från vår sida. Tjörn äter sig in i matchen mer och mer. Chanser utbytts friskt när gästerna väljer att flytta upp laget högre i banan. Det närmaste Tjörn kom en reducering var en straff vi drog på oss i mitten på halvleken, men som Ester räddar. Båda lagen går på knäna vid det här laget. Finliret är som bortblåst, så det är på ren vilja båda lagen går på. I matchminut 85 rasslar till i gästernas nät, och det är Subway som fullbordar sitt hattrick med ett avslut utanför "16-metarn". 4-1 blir slutresultatet.

Bra match från vår sida, med mycket vilja, slit och lojalitet för varandra ror vi hem dagens tre pinnar.


Startelvan:
Ester
Beccs-Sandra-Lisa L-Tilde
Karin-Wallis-Vilma-Jennifer
Emma R.-Subway

Bänken:
Ida-Sandberg-Nonka

Målskyttar:
Subway 3, Emma R.

Matchens spelare:
Subway och Jennifer


Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 28/9 16:00
1 - 1  
Lör 21/9 12:30
4 - 1  
Sön 15/9 16:00
2 - 3  
Lör 7/9 12:30
2 - 3  
Lör 31/8 12:30
3 - 1  
Lör 17/8 12:30
2 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Svarteborgs FK, 05/02 14:15 
Svarteborgs FK, 04/02 08:11 
Svarteborgs FK, 30/01 06:54 
Svarteborgs FK, 21/01 19:07 
Svarteborgs FK, 08/01 11:59 
Svarteborgs FK, 04/12 09:23 
 
Huvudsponsor
Guld Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Klubbsponsorer
Sparplan Konstgräs Finansiell Projektsponsor