Söndagen=tjejernas dag😃
2017-02-18 13:57

Under söndagen var det 25 lag som besökte Burger King futsal cup för att göra allt för att ha en kul dag och helst ta sig ur som det vinnande laget 😁


Första matchen blåstes igång redan klockan 8.00 men tjejerna va taggade och glada redan då👍🏻 Första gruppen för dagen var F11 som bestod av 5 lag där man inte spelar slutspelsmatcher utan alla spelar, har kul och går segrare ur cupen med härliga minnen och en guldmedalj🏅


Därefter var det dags för F13 som var en större klass på 12 lag lag som fajtades i ca sex timmar. Det var en fartfyllda och roliga timmar som också innehöll gofika från kiosken och spännande puckregn med fina priser sponsrade från NBA, New Wave och Burger King. Det var med svett och ordentlig kämparglöd men också mycket glädje 😅som vi tillslut stod med tre medaljörer. Matchen om tredje pris gick mellan Munkedals IF blå och Kungshamns IF där Kungshamn knep bronset. 

Finalen mellan Lysekil/Stångenäs och Eds FF blå slutade med att Eds FF fick guldet runt halsen, GRATTIS🏆!


Sist på dagen var det dags för F15, där var det åtta lag som fajtades. Det märks när det blir äldre lag på banan, det blir mer fart och tuffare spel 😅 I den här klassen blev den enda straffläggningen för söndagen, med nerver, spänning  och allt vad det innebär😬. Både skyttar och målvakter gjorde strålande insatser och tillslut blev det Svarteborg som stod som segrare i matchen mot Rösse. 
Bronsmatchen gick mellan H.E.F Valbo och Eds FF där Ed tog medaljen, silvret gick till Stenkullen och 

🏆guldet tog Sotenäs Ungdom med sig, stort GRATTIS!

 

Vi vill till slut tacka ALLA😁

Alla 63 lagen för en väl genomförd cup, gäster, sponsorer och ideella krafter för att ni var med och gjorde detta till en super⚽️helg och hoppas att vi ses igen 2018😁!

 

 

Påminnelse om citrusfrukt förbud i hallen pga. allergiker
2017-02-12 09:44
 
En heldag med spännande futsal :-)
2017-02-12 00:56
P12 prisutdelning, Burger kings representant Linus och segrare i P16
Lördagen var fylld av futsal matcher i P11, P12 och P16😃
I de  två yngre grupperna utses inga segrare genom slutspelsmatcher enligt SvFF regler utan alla är segrare med glädjen av att spela fotboll och varsin guldmedalj🏅. Tack alla deltagare, funktionärer och domare för ert fantastiska jobb och välkomna tillbaka 2018!
I P16 däremot var det fartfyllda gruppspelsmatcher som tuffade till sig mer och mer under kvällen tills det var dags för placeringsmatcherna då det var stenhårt till sista sekund, precis som det ska vara! Matchen om 3:e platsen spelades mellan Stångenäs AIS och Skärhamns IK där Stångenäs AIS  knep medaljen. Finalen gick mellan Säffle FF/SK Sikfälla och Sotenäs ungdom, där tillslut Sotenäs ungdom stod som segrare, GRATTIS🏆! 
Domare för kvällens matcher  var Martin, Miftar och Christoffer, tack för gott jobb 😃och även här tackar vi alla deltagare och funktionärer för ett kanonjobb - utan er är det omöjligt👏🏻👏🏻!
Imorgon söndag, är det tjejernas dag och det blir garanterat en lika spännande dag, vi ses!
Äntligen, cupen är igång 😃
2017-02-11 00:17
Som vi har väntat och längtat men nu var den här😁Det är fredag eftermiddag och klockan slår 16.30, domarna blåser igång cupens första match! Gruppen är pojkar 14 år som består av 12 lag som alla spelar minst 4 matcher var ⚽️
Kiosken är laddad med massa gott;  frallor, korv & bröd, toast och räkmackor, för att inte tala på allt godis och hembakt, mmm. Puckregnet viner och fina priser från NBA, New Wave och Burger King delas ut. Det var en superkul kväll med massor av besökare som hejade på de sina 👍🏻👏🏻
Segrare ur gruppen går Kungshamns IF, GRATTIS🏆
Vi tackar alla deltagare och funktionärer för en superstart på cupen!
Vi går och lägger oss och ser fram emot morgondagens futsafest, P11, P12 och P16.
Hoppas att ni haft en lika bra kväll som oss och hoppas attt vi ses 2018 igen!
Har ni bilder från kvällen maila gärna cup@svarteborg.se så publicerar vi dom mer än gärna 😃👍🏻
LOTTNING & SPELSCHEMA - BURGER KING FUTSAL CUP 2017
2017-01-02 21:54

Nu har vi genomfört gruppindelningar och matchlottat samtliga klasser. Därmed är spelprogrammet för BURGER KING FUTSAL CUP 2017 klart. 

Kul att trycket på anmälningar har varit så stort på de flesta av klasserna, såväl för Flickor som Pojkar. Vi har även i år lyckats göra diverse dispositioner för att utöka där vi kan för att så många lag som anmält sig ska få en möjligt att delta. Spelschemat för alla dagar ligger klassvis under dokument i menyn. Spelscheman ligger separat för Pojk-klasser resp. Flick-klasser och för respektive speldag. 
Samtliga anmälda föreningar kommer erhålla E-post med all information om spelschema inom kort.

Eftersom vi för många klasser gjort dispositioner utifrån samtal med berörda lag/föreningar vill vi nu be samtliga ledare i alla klasser att notera sina respektive speltider och komma i god tid för ombyte och vara förberedda med att ex. gärna ha skrivit ut Laguppställningen på hemmaplan innan - om detta är möjligt. Laguppställning för Cupen finns tillgängliga under dokument i menyn. Planerar ni för att ha med spelare med dispens ska dessa handlingar redovisas till oss samtidigt med Laguppställningen.

Viktigt! - Vi ber samtliga lag också beakta att spelprogrammet är prel. - utifrån vår erfarenhet kan små justeringar komma att göras, såväl betr. lagändringar och i viss mån även speltider. Skulle ert anmälda lag få ändrade förutsättningar och ni överväger att dra er ur behöver vi få veta detta snarast möjligt så vi kan kontakta ev. reservlag. Vi rekommenderar också att man alltid tar ut det sista spelprogrammet (via hemsidan) innan ni drar hemifrån till cupen, då vi kontinuerligt uppdaterar med ev. ändringar. 
Du hittar även det senaste spelschemat genom att klicka här!
Vi hälsar alla deltagande lag varmt välkomna till Munkedals Sporthall under cuphelgen i februari!

Tävlingsledningen
BURGER KING FUTSAL CUP
Information - Tävlingskommittén har nu stängt för vidare anmälan till BURGER KING FUTSAL CUP 2017
2016-12-14 17:05

Tävlingskommittén har nu bestämt sig för att stänga för vidare anmälningar till Cupen, detta då merparten av klasserna redan är fulla.

Vi ser nu snabbt över förutsättningarna att utöka de klasser vi har med överanmälningar (reservlag), så att så många som möjligt av de lag som valt att anmäla sig kan beredas möjlighet att deltaga. Dessutom har vi fr.o,m. 2017 att ta hänsyn till Förbundets nya begränsningar i matchtider.

I följande klasser finns nedan vakanta platser kvar. Först till kvarn!
Klassen Pojkar 10 blir inställd p.g.a. för få lag - Anmälda lag är underrättade
I övrigt är nu samtliga klasser fyllda.

Anmälda lag/föreningar ombedes hålla koll på hemsidan. Mail med info kommer också ut med tiden. 

Vi vill samtidigt uppmana de föreningar/lag som inte betalt sin anmälningsavgift att göra detta omgående!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Svarteborgs FK, 10/09 15:06 
Svarteborgs FK, 10/09 09:42 
Svarteborgs FK, 31/08 20:19 
Svarteborgs FK, 26/08 05:39 
Svarteborgs FK, 15/08 20:10 
Svarteborgs FK, 12/08 10:09 
 
Huvudsponsor
Guld Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Lagsponsorer
Klubbsponsorer
Sparplan Konstgräs Finansiell Projektsponsor