SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lite blandat från Färgelanda Cup 2022

Fler bilder (+5) >>
 
Avslutning Tomtefotboll 2021
 
Tisdag 5/5- Trots regnet

Fler bilder (+4) >>

Trots regnet i tisdags krigade vi på ! Fem tappra spelare kom till träningen 🙌

 

Vi tränade bl.a  passningar, match- tre mot tre. Sedan körde vi skottövningar och om dem missade mål eller om målisen (Charlotte) tog bollen fick den ett kollektivt straff 🙈 bla. Upphopp, löpning, benböj. Väldigt uppskattat 👏👏

 

Stort tack Martin Wallgren för grymma bilder 🤩

Träning 20/4
Ladda album (+25 bilder) >>

I tisdags hade vi äran att Martin Wallgren fotograferade under träningen 👏 härligt att få träningen dokumenterad 👌👏⚽️🥅

kickoff-träning 11/4
Ladda album (+34 bilder) >>

Söndagen den 11|4 hade vi kickoffträning. 

 

Vi började med att gå en långpromend där vi längs vägen fick möjliget att prata med tjejerna och dem med varandra. 

Första aktiviteten vi hade var skapande i skogen. Tjejerna delades in tre olika lag. Sedan skulle dem skapa en "matchvision". Till sitt förfogande hade dem sin fantasi och skogsmaterial. Under 5 min fick dem samla material sedan fick dem ytterligare 7min till bygge. Vilka konstverk asså och vilket sammarbete och vilket härligt snack :) 

 

Andra aktivitetn var tillit och kommunikation. Dem delades in två och två och skulle ta sig från a till b då den ena hade ögonbildel och den andre fick beskriva miljön och dess eventuella hinder. 

 

Sedan var det följt av backträning... som dem kämpade. När vi väl var uppe på "Dingleberget" tände vi grillen och körde ett träningspass i skogen- löpning, intrvaller, benböj och hänga i träd stod på agendan.

 

Vi avslutade med korvgrillning, fika och lite spelarsamtal där vi fick prata lite med tjejerna en och en (alla hann inte så vi kommer köra lite fler samtal under kommande träningar) kring deras förväntningar av fotbollen och oss som tränare. 

 

Vilken toppen kickoff som uppskattade av både oss tränare och förmodligen av tjejerna med 

 
Huvudsponsor
Guld Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Klubbsponsorer
Sparplan Konstgräs Finansiell Projektsponsor