SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till P 14-15!
Årets första sammandrag i Strömstad!
 
Träning onsdagar kl 17:30-ca 19
Se i Kalendern för uppdaterade träningstider och plats.
Välkomna!
Grönt kort
2023-05-15 07:40

Vill bara berätta om det som heter grönt kort. Det delas vanligen ut varje match till en spelare som varit lite extra schysst på planen. Se bilderna ovan. Det kan hända att nån av er föräldrar får uppdraget att hålla lite extra koll på motståndarlaget i detta avseende och utse mottagaren till grönt kort.

/Ledarna 

Inför sammandrag i Bullaren lördag 3e juni
2023-05-15 07:34

Hej!

Nu har vi fått inbjudan till nästa sammandrag som är på Kvännevi idrottsplats i Bullaren. 

Vi samlas där kl 8:45.

Svara på kallelsen när den kommer för att meddela deltagande.

/Ledarna 

Det gjorde vi bra! 👌
2023-05-13 21:21
Ladda album (+6 bilder) >>

Idag fick vi ett soligt livets första 5m5-sammandrag för alla inblandade på Strömsvallen i Strömstad!

16 glada killar och 4 ledare samt peppande och hjälpsamma föräldrar gjorde dagen väldigt bra!

Lag 1 mötte två olika lag från IFK Strömstad och Lag 2 mötte MIF P14 och IFK Strömstad. 

Ibland dribblar vi bort oss men ibland härligt väggspel, ibland står vi allihop i mitten men ibland spelar vi fint på kanterna,  ibland står vi och tittar på något helt annat och ibland tittar vi bara på bollen. Med andra ord precis som det ska vara! 😁👍 

Tack till föräldrar för bärhjälp och vattensupport! Speciellt tack till Mange som hjälpte till som ledare idag och peppade och instruerade killarna lysande!

/ Stolta Ledare

 

Fler bilder i Bildgalleri 

Inför säsongen 2023
2023-03-30 06:10

Nu hoppas vi snart på att det blir vår på riktigt så att vi kan gå ut och ha träningarna! När vädret tillåter kommer vi hålla till på konstgräset i Hällevadsholm onsdagar kl 17:30-18:30. När det sedan är dags för naturgräs så blir det under våren på Skogsvallen i Dingle onsdagar 17:30-19 och till hösten byter vi till Sjövallen i Hällevadsholm igen. Fotbollsskor med dobbar och benskydd kommer att bli obligatoriskt utomhus för att undvika halka och skador.

 

Killarna är anmälda i en division för spel 5m5 med sammandrag. Vilka helger och dagar dessa sammandrag ligger är ännu inte klart. Troligtvis 3-4 tillfällen på vårsäsong och 3-4 tillfällen på hösten. Då brukar man spela några matcher som är 3 x 10 min. Vi har anmält 2 st lag och det är lagom med ca 9 spelare i varje lag. När det är vår tur att arrangera sammandrag kommer vi att behöva er föräldrars hjälp med funktionärsuppgifter och kiosk.

 

Vi har även anmält 2 lag till Gullmarscupen i Lysekil. Det är i åldersklass P9 och vi har speldag lördagen den 12e augusti. Tjejerna spelar samma dag i F9. Våra matcher spelas på Lilla Gullmarsvallen men mer information kommer när det närmar sig. Men boka in i kalendern!

 

Som ni tidigare fått information om så ska alla medlemmar hjälpa föreningen att få in pengar så vi kan fortsätta ha fina anläggningar, renovera klubblokaler, hålla nere medlemsavgifter mm. Detta görs varje år på något sätt och i år ska det säljas strumpor i bambu. Försäljningen pågår v 17-19 och er kontaktperson avseende detta blir Josephine (Sebastians mamma, tack för det!). Mer info kommer under v 16.

 

Fotbollsskolan är också en väldigt rolig grej som händer i sommar så håll utkik efter datum och anmälan!

 

Nu när vi lite mer formellt delat upp tjejer och killar så blir det Jag (Anna), Marcus och Nando som har huvudansvaret för killarna. Om det är så att någon har ett intresse att ingå i vår ledartrupp så är det bara att säga till!

 

Med förhoppning om en riktigt kul säsong!

/Ledarna genom Anna

Svarteborg Futsal Cup 2023
2023-01-21 19:33

22 taggade barn uppdelade i tre lag gjorde idag en grym insats i klass P9. Totalt 10 lag var uppdelade i två grupper och alla lag spelade fyra matcher var. Både barn och ledare var nog lite nervösa idag då detta var vår första inomhuscup och för hälften av barnen även cupdebut. Men det gick ju superbra! De var duktiga på att lyssna på byten, accepterade sina placeringar, turades om att vara målvakt och var positiva mot varandra. Det var trots allt hårt motstånd med oftast rena pojklag födda 2014 men de kämpade så otroligt bra allihop och det blev en bra blandning av vinster, förluster och oavgjorda matcher. Dessutom tror vi verkligen att alla hade kul, njöt av fika, busade (lite lagom) i pauserna och gick hem med en snygg "guldmedalj". 

Tack till alla er föräldrar som gjorde en hjälteinsats som funktionärer och hade bakat! 

/Ledarna 

 

(Fler foton i mappen Bildgalleri)

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Svarteborgs FK, 12/05 12:01 
Svarteborgs FK, 02/05 11:44 
Svarteborgs FK, 28/04 08:49 
Svarteborgs FK, 26/04 13:13 
Svarteborgs FK, 16/04 10:14 
 
Huvudsponsor
Guld Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Klubbsponsorer
Sparplan Konstgräs Finansiell Projektsponsor