SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i Svarteborgs FK
BLI MEDLEM
Svarteborg FK använder sig av Sportadmin, alla medlemmar bör ladda ner MedlemsAppen

Via MedlemsAppen håller du koll på din och din familjs medlemskap! 

"Vi samlar idrottsvardagen på ett och samma ställe. Oavsett om det gäller aktiviteter, kallelser, frånvaro, kontaktinformation till tränaren eller anmälan till den nya terminen så finns den alltid tillgänglig direkt i fickan.

Så att du inte behöver tänka på i vilken mailklient, gruppchatt eller hemsida som det publicerades på."

- Sportadmin 


Ladda ner appen via denna hemsida:

https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

2021-06-16 14:47
Martin Davidssons minnesfonds stipendiater 2021

Under tisdagens U-23 landskamp mellan Sverige och Finland på Munkedals IP delades det i pausen ut stipendier ur Martin Davidssons minnesfond.

 
Martin Davidssons Minnesfond instiftades 1988 av familjen Davidsson och delar årligen ut stipendier till ungdomar i åldern 15-20 år vilka gjort förtjänstfulla insatser i det lokala föreningslivet i Munkedals kommun. Sedan 1988 har fonden delat ut över 400000 kronor till drygt 90 stipendiater. 
 
I år så var det 2 st Svarteborgare som tilldelades stipendium.
 
Nonka Ramadani med följande motivering:
 
"Nonka har ett genuint idrottsintresse och verkligen brinner för fotbollen. Nonka har alltid varit Svarteborg trogen och är numera ett givet kort i seniortruppen. Förutom att hon är aktiv som spelare är hon sedan flera år också varit aktiv som föreningsdomare i SFK.

Både som spelare och domare är Nonka ambitiös och lojal och visar alltid en bra inställning på planen.

 

Vi ser Nonka som en god representant och föredöme för vår förening."

 

Shirin Ahmadi med följande motivering:

 

"Shirin har ett stort intresse för fotbollen och har alltid varit Svarteborg trogen och är numera en spelare som står sig stark i seniortruppen. Förutom att hon är aktiv som spelare är hon sedan flera år också varit aktiv som föreningsdomare i SFK.

Både som spelare och domare är Shirin ambitiös och lojal och visar alltid en bra inställning på planen.

 

Vi ser Shirin som en god representant och föredöme för vår förening"

 

 

Stort grattis Nonka och Shirin, vi är mycket glada för ert engagemang i Svarteborgs FK

Köp en EM-tröja och stötta Svarteborg FK
2021-05-25 21:15

Nu har ni chansen att visa ert stöd för Sverige under sommarens fotbolls-EM och samtidigt stötta Svarteborg FK.

Gå in på länken nedan och beställ er EM-tröja med namntryck samt nummer för 249:- så går 100:- till Svarteborg FK som vi kan köpa utrustning för hos Klubbhuset.

 

Heja Sverige och Heja Svarteborg.

 

https://klubbhuset.com/sv-se/article/sverige-matchtroja-em-2021-svarteborg-fk?attr1_id=0

 

Fixardag Skogsvallen
2021-04-18 14:38

Återigen visade sig vädret från den bättre sidan när det på lördagen var dags för Skogsvallen att få sig en uppfräschning. Ett gott gäng med mycket arbetslust såg till att det blev riktigt fint på anläggningen. Det städades och putsades både invändigt och utvändigt på klubbstugan och utegym, mål mm fick sig en behövlig omgång. STORT TACK till alla ni som kom och hjälpte till och såg till att det blev så fint på Skogsvallen. 

Renovering av klubbstuga, Etapp 1 - KLART!
2021-04-14 21:58

Äntligen finns det fyra omklädningsrum på Sjövallen, vilket ger oss bättre möjligheter att nyttja våra fotbollsplaner ordentligt.


Efter närmare ett halvår av renovering så står det nu klart. Ett omklädningsrum utan dusch, samt förråd och tvättstuga har nu blivit två omklädningsrum med gemensam dusch och två toaletter. Tvättstugan har i sin tur flyttats ut i baracken där ett nytt rum har byggts, även förrådet flyttades ut, där det byggdes ett mycket större och upp sektionerat förråd. Projektet startade i början av november med rivning av alla invändiga ytskikt och mellanväggar. Gamla tvättstugan visade sig även ha sjunkit en hel del och fick pumpas upp och förstärkas i bjälklaget. Sedan kom nya ytskikt på plats, nya innerväggar sattes upp, el och vatten drogs. En ny ytterdörr sattes in och ett par fönster slogs igen. De nya innertaken fick spottar med rörelsedetektorer, och i omklädningsrummen skruvades nya bänkar och krokar upp. Duschrummet är klätt med våtrumsmatta på väggar och golv, och innehåller fem stycken duschar och en kran för att fylla vattenflaskor. Elcentralen byggdes in i ett litet rum för att skiljas från duschrummet. Slutpunkten kom nu i helgen under fixardagen där klädseln blev klar på utsidan och ett ordentligt byggstäd gjordes i klubbstugan. Under renoveringens gång har även Curator varit där och installerat larm i våra lokaler och satt in ett kodlås till cafeterian.


Vi vill rikta ett stort tack till Derome Kville, Kjells Färg & Golv i Tanum AB, Svante Davidsson Åkeri, Pelles Rör, AB Bygglusth och Nytorps Lantbruk för sponsring med material, verktyg, etc. Till sist så vill vi även rikta ett stort tack till alla våra fantastiska ideella krafter som (förutom byte av elcentral och inkoppling av elen) har roddat hela detta projekt på egen hand.


Bilder under byggets gång och fler efterbilder finns under fliken "Bildgalleri".

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Fotboll Flickor 09-11, 13/06 19:36 
Fotboll Flickor 09-11, 09/06 19:41 
Fotboll Flickor 09-11, 01/06 21:39 
Fotboll Pojk/Flick 16, 12/05 20:18 
Fotboll Flickor 09-11, 29/04 20:03 
Barngymnastik Tisdagsgruppen 4-5 år, 27/04 20:27 
 
Huvudsponsor
Guld Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Klubbsponsorer
Sparplan Konstgräs Finansiell Projektsponsor