SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i Svarteborgs FK
BLI MEDLEM
Svarteborg FK använder sig av Sportadmin, alla medlemmar bör ladda ner MedlemsAppen

Via MedlemsAppen håller du koll på din och din familjs medlemskap! 

"Vi samlar idrottsvardagen på ett och samma ställe. Oavsett om det gäller aktiviteter, kallelser, frånvaro, kontaktinformation till tränaren eller anmälan till den nya terminen så finns den alltid tillgänglig direkt i fickan.

Så att du inte behöver tänka på i vilken mailklient, gruppchatt eller hemsida som det publicerades på."

- Sportadmin 


Ladda ner appen via denna hemsida:

https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

Fixardag Skogsvallen
2021-04-18 14:38
Ladda album (+11 bilder) >>

Återigen visade sig vädret från den bättre sidan när det på lördagen var dags för Skogsvallen att få sig en uppfräschning. Ett gott gäng med mycket arbetslust såg till att det blev riktigt fint på anläggningen. Det städades och putsades både invändigt och utvändigt på klubbstugan och utegym, mål mm fick sig en behövlig omgång. STORT TACK till alla ni som kom och hjälpte till och såg till att det blev så fint på Skogsvallen. 

Renovering av klubbstuga, Etapp 1 - KLART!
2021-04-14 21:58
Ladda album (+4 bilder) >>

Äntligen finns det fyra omklädningsrum på Sjövallen, vilket ger oss bättre möjligheter att nyttja våra fotbollsplaner ordentligt.


Efter närmare ett halvår av renovering så står det nu klart. Ett omklädningsrum utan dusch, samt förråd och tvättstuga har nu blivit två omklädningsrum med gemensam dusch och två toaletter. Tvättstugan har i sin tur flyttats ut i baracken där ett nytt rum har byggts, även förrådet flyttades ut, där det byggdes ett mycket större och upp sektionerat förråd. Projektet startade i början av november med rivning av alla invändiga ytskikt och mellanväggar. Gamla tvättstugan visade sig även ha sjunkit en hel del och fick pumpas upp och förstärkas i bjälklaget. Sedan kom nya ytskikt på plats, nya innerväggar sattes upp, el och vatten drogs. En ny ytterdörr sattes in och ett par fönster slogs igen. De nya innertaken fick spottar med rörelsedetektorer, och i omklädningsrummen skruvades nya bänkar och krokar upp. Duschrummet är klätt med våtrumsmatta på väggar och golv, och innehåller fem stycken duschar och en kran för att fylla vattenflaskor. Elcentralen byggdes in i ett litet rum för att skiljas från duschrummet. Slutpunkten kom nu i helgen under fixardagen där klädseln blev klar på utsidan och ett ordentligt byggstäd gjordes i klubbstugan. Under renoveringens gång har även Curator varit där och installerat larm i våra lokaler och satt in ett kodlås till cafeterian.


Vi vill rikta ett stort tack till Derome Kville, Kjells Färg & Golv i Tanum AB, Svante Davidsson Åkeri, Pelles Rör, AB Bygglusth och Nytorps Lantbruk för sponsring med material, verktyg, etc. Till sist så vill vi även rikta ett stort tack till alla våra fantastiska ideella krafter som (förutom byte av elcentral och inkoppling av elen) har roddat hela detta projekt på egen hand.


Bilder under byggets gång och fler efterbilder finns under fliken "Bildgalleri".

Fixardag Sjövallen
2021-04-10 20:08
Ladda album (+7 bilder) >>

Vädret visade sig från sin bästa sida idag när det var fixardag på Sjövallen. Det var ett gott gäng som satte tänderna i att röja upp på anläggningen. Gräsplanerna fick sig en omgång liksom konstgräset, de nyrenoverade omklädningsrummen och klubbstugan städades, sponsorskyltar kom på plats och diverse hantverkskunskaper på de som deltog kom till god användning. STORT TACK till alla ni som kom och hjälpte till och såg till att det blev så fint på Sjövallen. Ett extra tack till Hallindens Granit, Svante Davidssons Åkeri, Steneheds växtodling och Svenska kyrkan som såg till att det fanns utrustning så att jobbet gick som en dans.

Bronssponsor Vässjebostäder
2021-04-09 12:45

Vi vill presentera vår fortsatta sponsor Vässjebostäder! En mångårig sponsor som som är verksamma i vårt område och som valt att förlänga sitt Bronsponsoravtal med oss. Vi är glada och stolta att ha er som sponsorer. Är ni på jakt efter lägenhet så tar ni kontakt med Vässjebostäder så gör dom sitt bästa för att hjälpa er.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Fotboll Pojk/Flick 16, 12/05 20:18 
Fotboll Flickor 09-11, 05/05 17:33 
Fotboll Flickor 09-11, 29/04 20:03 
Barngymnastik Tisdagsgruppen 4-5 år, 27/04 20:27 
Fotboll Flickor 09-11, 25/04 21:36 
Fotboll Flickor 09-11, 20/04 18:09 
 
Huvudsponsor
Guld Sponsorer
Silver Sponsorer
Brons Sponsorer
Klubbsponsorer
Sparplan Konstgräs Finansiell Projektsponsor